Εστίαση: «Πονοκέφαλος» για τους επιχειρηματίες οι τιμές των τροφίμων – «Αυξημένο 20% το κόστος»

Μοιραστειτε το

Οι υψηλές τιμές και οι συνεχιζόμενες αυξήσεις στα τρόφιμα αποτελούν αυτή τη στιγμή μείζον πρόβλημα για το κόστος λειτουργίας των επιχειρήσεων της εστίασης, μεγαλύτερο πλέον ακόμη και από το ενεργειακό.

«Το λειτουργικό κόστος είναι συνολικά αυξημένο κατά 44% σε σχέση με πέρσι αν υπολογίσουμε, την επιπλέον επιβάρυνση για την ενέργεια, τις πρώτες ύλες καθώς και το μισθολογικό. Μόνο το κόστος των πρώτων υλών, την ίδια περίοδο, είναι αυξημένο κατά 20%», επισημαίνει στο CNN Greece o πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

EnvolveXL: στήριξη 100 ελληνικών startups τα επόμενα 5 χρόνια

Ένας μήνας έμεινε για την υποβολή αιτήσεων στο νέο...

Στα 4,5 δισ. ανέρχονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου

Στα 4,5 δισ. ανέρχονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου...

Απώλεια άνω των 36 δις ευρώ στα Ελληνικά νοικοκυριά από το 2010

Απώλεια άνω των 36 δις ευρώ στα Ελληνικά νοικοκυριά...