Ευρωλίγκα: Με νίκες προχώρησαν Μπαρτσελόνα και Φενέρμπαχτσε

Μοιραστειτε το

Την πέμπτη συνεχή νίκη σημείωσε η Μπαρτσελόνα, πριν από την επικείμενη συνάντηση της Πέμπτης (29/1) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. 

Οι «μπλαουγκράνα» επιβλήθηκαν δύσκολα με 85-81 της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στην Ισπανία, για την 22η αγωνιστική της Euroleague, έφτασαν στο 16-6 κι έδωσαν -προσωρινά- τέλος στην ισοβαθμία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (έχει αγώνα λιγότερο) στην κορυφή της κατάταξης.

Από την πλευρά της, η ομάδα του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ, μετρά 13 νίκες και 7 ήττες, υποχωρώντας στην τέταρτη θέση.

Την έβδομη διαδοχική νίκη, με την οποία «έπιασε» την Αναντολού Εφές στην όγδοη θέση της κατάταξης (12-10), πανηγύρισε η Φενερμπαχτσέ.

Η ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά την αγωνιστική άνοδό της, ρίχνοντας στο… καναβάτσο και την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου, την οποία νίκησε με 82-75. Οι Ισραηλινοί μετρούν 10-12 και έπεσαν στη 12η θέση.

Στα άλλα παιχνίδια της Τρίτης (26/1), η Μπάγερν νίκησε πολύ δύσκολα στη Μόσχα τη Χίμκι με 95-93 και η Αναντολού Εφές τον Ερυθρό Αστέρα στην Πόλη, με 86-72.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...