Ηλιόπουλος κατά Μητσοτάκη: Θράσος να πάει στην Κοζάνη και να δώσει ψεύτικες υποσχέσεις

Μοιραστειτε το

«Βολές» κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή την επίσκεψή του στην Κοζάνη, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος

Ο κ. Ηλιόπουλος έκανε λόγο για θράσος του πρωθυπουργού -εν μέσω του πρωτοφανούς κύματος ακρίβειας-, να πάει στην Κοζάνη και να δώσει «ψεύτικες υποσχέσεις» για θέσεις εργασίας και ενίσχυση εισοδημάτων, «σε μία περιοχή που ήδη, εξαιτίας της πολιτικής του, μετράει 3.000 ανέργους».

«Ας πάει να τα πει αυτά στους ανθρώπους που βλέπουν τον τόπο τους να κινδυνεύει να γίνει η μαύρη τρύπα της Ελλάδας από την βίαιη και χωρίς σχέδιο απολιγνιτοποίηση. Έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια από την εξαγγελία του και ακόμα ακούνε μόνο υποσχέσεις, χωρίς να βλέπουν κανένα σχέδιο και καμιά νέα θέση εργασίας», ανέφερε ο κ. Ηλιόπουλος και συνέχισε:

«Ας τα πει στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις που με τους χειρισμούς του και τις πλάτες που βάζει στα καρτέλ βλέπουν με τρόμο τους λογαριασμούς ρεύματος. Η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια σε όλη την Ευρώπη στις αυξήσεις και στο κόστος του ρεύματος, με υπογραφή Κυριάκου Μητσοτάκη».

Τέλος ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, προέτρεψε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «αν έχει το θάρρος, να πάει να τα πει αυτά στους ανθρώπους που έπνιξε στα χημικά για να μπορέσει να φτάσει στην Κοζάνη. Το μέγεθος της ανεπάρκειας, της απομόνωσης και του φόβου του αποδεικνύει το ότι κράτησε κρυφό μέχρι τελευταία στιγμή το πρόγραμμα της επίσκεψης του».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε η χήρα του Μανώλη Καντάρη, του άνδρα που δολοφόνησαν το 2011 για μια κάμερα

Τραγωδία στο Μεταξουργείο: Νεκρός ο άνδρας που παρασύρθηκε από τρένο σε αφύλαχτη διάβαση

Πέθανε ο καρδιολόγος Παύλος Τούτουζας

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...