Ηράκλειο: Ξεκίνησε η δίκη του λυράρη για την σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου

Μοιραστειτε το

Ηράκλειο: Στο εδώλιο ο 67χρονος λυράρης – Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη

Κεκλεισμένων των θυρών, μετά και από αίτημα της πολιτικής αγωγής, ξεκίνησε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου η δίκη για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης ανήλικου αγοριού στο Ηράκλειο, με κατηγορούμενο έναν 67χρονο λυράρη.
Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ο κατηγορούμενος που είναι προφυλακισμένος από τον Μάρτιο του 2023 στις φυλακές της Τρίπολης κάθεται στο εδώλιο με βαρύτατες κατηγορίες που φέρεται να τέλεσε σταδιακά και υπό καθεστώς σωματικής και ψυχολογικής βίας εντός του χρονικού διαστήματος από τον Ιανουάριο του 2018, δηλαδή απ’ όταν το αγοράκι ήταν 11 ετών, έως και τον Φεβρουάριο του 2023.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η υπεράσπιση του κατηγορούμενου με το «καλημέρα» αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υπέβαλε αίτημα αναβολής της δίκης προκειμένου να συμπληρωθεί η δικογραφία σχετικά με τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων του παιδιού και του κατηγορούμενου επίμαχες ημέρες.
Στο παραπεμπτικό βούλευμα ο 67χρονος περιγράφεται ως ένα άτομο που είχε στοχοποιήσει το αγοράκι όσο πήγαινε ακόμα στο δημοτικό. Υπό καθεστώς βίας και απειλών (για τη ζωή του, τα αδέρφια του αλλά και για την οικογενειακή τους επιχείρηση) φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά αλλά και να το «πλάσαρε» σε τρίτα πρόσωπα. Το «δειγμάτιζε» αναφέρεται στο παραπεμπτικό βούλευμα και είναι μία λέξη που …καίει σαν πυρακτωμένη λόγχη. Αναφέρεται ακόμα ότι σε δύο από τις τέσσερις κατασχεθείσες συσκευές του κατηγορούμενου έγινε, δύο φορές μέσα στον Ιούλιο του 2022, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, σύμφωνα με την έκθε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Καμένα Βούρλα: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την εγκατάσταση των προσφυγόπουλων

Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες ομάδας κατοίκων στα...

Σάμος: Θρήνος, λουλούδια και λευκά ρούχα στις κηδείες της Κλαίρης και του Άρη

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκαν σήμερα στο Βαθύ της Σάμου οι κηδείες...