Η διατροφή που μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού κατά 10% | in.gr

Μοιραστειτε το

Πολλά και γνωστά είναι τα οφέλη των φυτικών τροφών για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού. Τώρα νέα επιστημονική αποκαλύπτει ότι η υγιεινή διατροφή, που βασίζεται σε φυτικές τροφές, συνδέεται με 10% μειωμένο κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου, συγκριτικά με δίαιτες χαμηλότερης ποιότητας.
Τα νέα ευρήματα, που δημοσιεύθηκαν στο Neurology, συνάδουν με εκείνα παλαιότερων ερευνών, που επισημαίνουν ότι η φυτική διατροφή συνδέεται με μειωμένο κίνδυνο παχυσαρκίας, μειωμένη αναλογία νατρίου προς κάλιο και μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης άπνοιας ύπνου, όλα παράγοντες κινδύνου εγκεφαλικού επεισ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...