Η Μαρίνα Πατούλη για τον σύζυγό της που ήταν θετικός στον κρωνοϊό: «Ήταν μια περίοδος πάρα πολύ δύσκολη για εμάς» (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Πριν λίγο καιρό ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, είχε γνωστοποιήσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό. Ευτυχώς όμως το δεύτερο τεστ βγήκε αρνητικό και από σήμερα θα μπορούσε να επιστρέψει στα καθήκοντα του.

Για την περιπέτεια που πέρασε ο σύζυγός της αλλά και πως επηρέασε ο ιός την οικογένειά τους, μίλησε η Μαρίνα Πατούλη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Τlive

«Η αλήθεια είναι ότι περάσαμε αυτή τη δύσκολη κρίση, τη μάχη με τον κορωνοϊό. Πράγματι έπληξε την οικογένεια. Ο σύζυγος νόσησε, αλλά ευτυχώς ήταν ασυμπτωματικός. Εγώ και ο μικρός δεν κολλήσαμε τον ιό. Σίγουρα ήταν πολύ δύσκολες οι στιγμές, μέχρι να δούμε πώς θα εξελιχθεί η πορεία της νόσου.

Ο Γιώργος δεν είχε συμπτώματα, είχε πολύ λίγο βήχα, αλλά κατά τη διάρκεια της νόσου δεν εμφάνισε αγευσία. Κάποια μέρα είχε λίγα δέκατα. Τώρα ήρθε και πάλι στο σπίτι. Είχε μείνει σε καραντίνα στο ιατρείο του» είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Αναφορικά για το πως αντιμετώπισε εκείνη και ο γιος της την συγκεκριμένη κατάσταση αλλά και για τα τεστ που υποβλήθηκαν, η ίδια είπε πως «το πρώτο τεστ μας έδωσε μια ανακούφιση. Μετά τις 5 μέρες κάναμε και το επόμενο τεστ. Ήταν μια περίοδος πάρα πολύ δύσκολη για εμάς».

Τέλος, η κα. Πατούλη μίλησε και για τα φετινά δύσκολα Χριστούγεννα: «Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι πρωτόγνωρα. Όχι μόνο για εμάς αλλά για όλο τον κόσμο. Ο πλανήτης μαστίζεται από τον ιό. Σίγουρα, όμως, θα μας προσφέρουν ένα σημαντικό δίδαγμα, δεν πρέπει να θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό».

Πηγή
Author: Λαμπρίνα Κ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα