Η ομιλία Χήτα και οι αντιδράσεις Γραμμένου – Όλη η αλήθεια αποκλειστικά στο Newsbomb.gr

Μοιραστειτε το

Κωνσταντίνος Φλώρος– Πώς συνέβησαν όλα στο επεισόδιο στη Βουλή 

Μια νέα πτυχή στην πολύκροτη υπόθεση του επεισοδίου στη Βουλή μεταξύ των βουλευτών Κωνσταντίνου Φλώρου και του Βασίλη Γραμμένου αποκαλύπτει σήμερα το Newsbomb.gr.

Σε αντίθεση με τα καταγγελλόμενα από την πλευρά του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου περί διαλόγου με ύβρεις στο περιθώριο της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής περί της άρσης ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος διάλογος υποτίθεται ότι οδήγησε στην επίθεση, βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το Newsbomb.gr αποδεικνύει την αναλήθεια των ισχυρισμών.

Πώς συνέβησαν όλα

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση με την άρση ασυλίας Βελόπουλου αφορούσε συκοφαντική δυσφήμηση μέσω ψευδούς λογαριασμού σε κοινωνικό δίκτυο που είχε υποβάλει αξιωματικός ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο κ. Φλώρος, του οποίου ο πατέρας είχε κάνει τη μήνυση κατά του κ. Βελόπουλου, είχε ζητήσει να πάρει τον λόγο στην Ολομέλεια, αντιδρώντας σε αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνου Χήτα, ωστόσο ο κανονισμός δεν το επέτρεπε με συνέπεια να μην του δοθεί ο λόγος.

Μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο κ. Φλώρος ισχυρίστηκε πως προηγήθηκε λεκτικό επεισόδιο εντός της αιθούσης στη συζήτηση για την άρση ασυλίας του Βελόπουλου.

Από την πλευρά της, η «Ελληνική Λύση» απορρίπτει τις εν λόγω πληροφορίες, κάνοντας λόγο για «ευφάνταστο δήθεν διάλογο». «Τον εν λόγω διάλογο έδωσε ο ίδιος ο κατηγορούμενος –για κακούργημα πλέον– αλλά και κάποιοι “καλοθελητές”, που επιχειρούν να εμπλέξουν την Ελληνική Λύση, επινοώντας τον, ως γραμμή υπεράσπισης», σημειώνει μεταξύ άλλων.

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ο Βασίλης Γραμμένος καθισμένος πίσω από τον ομιλούντα Κ. Χήτα και δεν διακρίνεται κάποιος διόλογος με οποιονδήποτε.

Σχετικές ειδήσεις

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...