Θέμα ωρών ο ανασχηματισμός: Τα ονόματα για το νέο κυβερνητικό σχήμα

Μοιραστειτε το

Αναμένεται άμεσα ο ανασχηματισμός μετά και την αναβολή του ταξιδιού του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ιορδανία

Βαρύ κλίμα έχουν διαμορφώσει τα αποτελέσματα της κάλπης σε Μαξίμου και Πειραιώς και αρχίζουν πλέον να πιέζουν τα ερωτήματα και τα σενάρια του ανασχηματισμού, όπως αναφέρει ο Μικροπολιτικός.

Σύμφωνα με τη στήλη Των Νέων, ενισχύεται το σενάριο που θέλει τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα να ανακοινώνονται άμεσα, εντός 24ώρων.

Θα πρόκειται, σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό, για έναν δομικό ανασχηματισμό με αλλαγές και στο πρωθυπουργικό επιτελείο και θα σηματοδοτεί την είσοδο στο ευρύτερο κυβερνητικό σχήμα βουλευτών που προέρχονται από τις πιο «δύσκολες» περιοχές για τη ΝΔ.

Ως προς τα ονόματα, φήμες κάνουν λόγο για αλλαγή ηγεσίας στο υπουργείο Εξωτερικών, με μετακίνηση του Κωστή Χατζηδάκη στη Ζαλόκωστα και επιστροφή του Γιώργου Γεραπετρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου. Οι ίδιες φήμες θέλουν το Οικονομικών να αναλαμβάνει ο Θεόδωρος Σκυλακάκης, το Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο Μάκης Βορίδης, ενώ κάποια ουσιαστική θέση αναζητείται για τον Άκη Σκέρτσο.

Οι αμετακίνητοι παρά τον ανασχηματισμό

Σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό, είναι ο Νίκος Δένδιας, ο Άδωνις Γεωργιάδης, η Λίνα Μενδώνη, ο Βασίλης Κικίλιας και ο Παύλος Μαρινάκης. Εκτός σχεδιασμού ενδέχεται να μείνουν ο Κώστας Σκρέκας, ο Γιάννης Βρούτσης αλλά και η Νίκη Κεραμέως.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...