Ιδού η απορία: Ο περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου εμβολιάστηκε εκτός σειράς; | newsbreak

Μοιραστειτε το

Σάλο έχει προκαλέσει το δημοσίευμα του skyrodos.gr, που καταγγέλλει ότι ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου πήγε και εμβολιάστηκε στην Χάλκη την Κυριακή! Καταγγελία στην οποία οφείλει να απαντήσει όχι μόνο ο Περιφερειάρχης Χατζημάρκου, αλλά και η κυβέρνηση.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα και εκθέτουν ακόμη μια φορά τους αρμόδιους:

«Παρά το γεγονός πως ο ίδιος είναι μόνιμος κάτοικος Ρόδου και δεν προϋποθέτει ιδιαίτερη φροντίδα η ιδιότητα του, ο κ. Χατζημάρκος με ιδιωτικό σκάφος, βρέθηκε με την παρέα του στη Χάλκη την Κυριακή, πιθανώς και για υπηρεσιακούς λόγους τους οποίους δεν έκανε γνωστούς ο δήμαρχος Άγγελος Φραγκάκης που μίλησε σήμερα το πρωί στον sky.

Η υπεύθυνη γιατρός του Ιατρείου της Χάλκης κ. Αρβανιτίδου μιλώντας στον sky όχι μόνο επιβεβαίωσε τον εμβολιασμό του κ. Χατζημάρκου, αποκάλυψε ακόμη πως ο ίδιος ήταν σε κατάσταση που παρέδωσε στην ίδια ο δήμος με τα ονόματα των δημοτών και μάλιστα πριν από την ημέρα των εμβολίων.

Επομένως δεν εμβολιάστηκε με επιπλέον δόση που περίσσεψε λόγω κάποιας απουσίας ή άρνησης πολίτη να εμβολιασθεί: Το όνομα του μπήκε στην κατάσταση και η διαδικασία ακολουθήθηκε χωρίς καμιά αναστολή. Αυτά αναφέρονται και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης από κανέναν γιατί απλά, είναι καταγεγραμμένα σε όσα είπε στον sky η γιατρός.

Μια σημαντική λεπτομέρεια που μειώνει την άποψη πως τα εμβόλια περίσσευαν και επομένως δόθηκε η δόση για να μην …πεταχτεί: Στην Χάλκη ήταν ζευγάρι με καταγωγή από εκεί, που ήθελε να εμβολιασθεί αλλά οι δόσεις είχαν τελειώσει!!

Τα ερωτήματα που τίθενται είναι σαφή:

  • Πώς δόθηκε τέτοια λίστα στην γιατρό της Χάλκης;
  • Παραδέχεται ο ίδιος ο περιφερειάρχης πως εμβολιάστηκε στη Χάλκη, χωρίς να είναι η σειρά του; Και γιατί επελέγη η Χάλκη ως κέντρο εμβολιασμού του;
  • Γιατί δεν εμβολιάστηκαν απλοί πολίτες που θα μπορούσαν, αφού εκδήλωσαν το ενδιαφέρον, αλλά προτιμήθηκε ο κ. περιφερειάρχης;
  • Γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε η καταγραφή των στοιχείων ΑΜΚΑ κλπ. στο ταμπλετ αλλά σε χωριστή χειρόγραφη κατάσταση;
  • Αν ο κ. Χατζημάρκος ανήκει σε ευπαθή ομάδα γιατί δεν εμβολιάστηκε στη Ρόδο και έπρεπε να πάει στη Χάλκη για τον σκοπό αυτό;».

Αναμένουμε αν θα φιλοτιμηθεί κανείς να απαντήσει για τις προκλήσεις των ημετέρων, ενώ ο κοσμάκης περιμένει πότε θα κάνει το εμβόλιο και ταλαιπωρείται!

Πηγή
Author: Δήμητρα Μ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα