Κέρκυρα: Έργα 4,5 εκατ. ευρώ στο νοσοκομείο και σε 3 Κέντρα Υγείας

Μοιραστειτε το

Υπογραφή συμβάσεων για τη λειτουργική αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας και την ανακαίνιση 3 Κέντρων Υγείας στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας

Στην Κέρκυρα, υπεγράφησαν την Τετάρτη (22/05/2024) οι συμβάσεις για έργα σε κτηριακές υποδομές Υγείας στο νησί. Συγκεκριμένα, θα υλοποιηθούν έργα που αφορούν σε επισκευαστικές εργασίες σε κτήρια του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας συνολικής αξίας 1.045.240 ευρώ. Ακόμη, θα υλοποιηθούν έργα ανακαίνισης και λειτουργικής και ενεργειακής αναβάθμισης στα Κέντρα Υγείας Λευκίμμης, Αγ. Αθανασίου – Αγρού και Αγ. Μάρκου, συνολικής αξίας 3.463.300 ευρώ.
Το ύψος των συμβάσεων που υπεγράφησαν ανέρχεται συνολικά σε 4,5 εκατ. ευρώ. Τους διαγωνισμούς για τα έργα ωρίμασε και διενήργησε η Μονάδα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας του ΤΑΙΠΕΔ, με αναθέτουσα αρχή την 6η Υγειονομική Περιφέρεια του Υπουργείου Υγείας. Το Έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης –NextGenerationEU και υπάγεται στους ειδικούς όρους εκτέλεσης των Δράσεων και Έργων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...