Καγκελάριος Κούρζ: “Εξαλείψαμε ένα εισβολέα, θα πολεμήσουμε την τρομοκρατία” – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Ο Αυστριακός Καγκελάριος στέλνει στρατό για να υποστηρίξει την αστυνομία

Ο Αυστριακός Καγκελάριος Σεμπαστιάν Κούρζ είπε ότι ο στρατός είχε σταλεί για να βοηθήσει την αστυνομία «Για να μπορέσει η αστυνομία να επικεντρωθεί πλήρως στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αποφάσισε ότι οι ένοπλες δυνάμεις θα αναλάβουν άμεσα την προστασία των περιουσιακών στοιχείων που είχε προηγουμένως παράσχει η αστυνομία στη Βιέννη» , έγραψε. στο λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Καγκελάριος Σεμπαστιάν Κούρζ καταγγέλλει την «αηδιαστική τρομοκρατική επίθεση»

«Αυτή τη στιγμή περνάμε δύσκολες στιγμές στη δημοκρατία μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που διακινδυνεύουν τη ζωή τους, ειδικά σήμερα για την ασφάλειά μας. Η αστυνομία μας θα λάβει αποφασιστικά μέτρα εναντίον των δραστών αυτής της αηδιαστικής τρομοκρατικής επίθεσης », έγραψε ο Αυστριακός Καγκελάριος στο λογαριασμό του στο Twitter.

«Είμαι χαρούμενος που οι αστυνομικοί μας έχουν ήδη καταφέρει να εξαλείψουν έναν εισβολέα. Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ στον εαυτό μας να εκφοβισθεί από την τρομοκρατία και θα πολεμήσουμε αποφασιστικά ενάντια σε αυτές τις επιθέσεις με κάθε τρόπο » , πρόσθεσε πριν προσφέρει τα  « πιο ειλικρινά συλλυπητήρια » του στις οικογένειες του θύματος.

Ο Sebastian Kurz ευχαρίστησε επίσης «Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι διεθνείς εταίροι μας για τη συμπάθειά τους και τις εκφράσεις αλληλεγγύης».

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα