Κασσελάκης για Σπηλιωτόπουλο: «Δεν σχολίαζω τα του οίκου μου»

Μοιραστειτε το

Μετά τον «ντόρο» γύρω από το όνομα του Άρη Σπηλιωτόπουλου και τη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε πως «δεν σχολιάζω θέματα συνεργατών εντός του κόμματος».

Καμία διάθεση να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τη συνεργασία του πρώην Υπουργού επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας, πολιτικού αναλυτή και επικοινωνιολόγου, Άρη Σπηλιωτόπουλου, με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Δεν σχολιάζω είτε πρόκειται για συμβούλους, για εργαζομένους της Κουμουνδούρου, όπως θες πες το. Δεν σχολιάζω τα του οίκου μου», υπογράμμισε ο Πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Τα “πιστεύω” μου είναι ξεκάθαρα και όλος ο κόσμος τα ξέρει. Από εκεί και πέρα, χτίζουμε ένα κοινωνικό μέτωπο», συμπλήρωσε μιλώντας για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο.

«Πιστεύω ότι δεν έχω ανάγκη επικοινωνιολόγου», σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, αποσαφηνίζοντας πως «εγώ χαράζω την προσωπική επικοινωνιακή στρατηγική αλλά από εκεί και πέρα, πρέπει να χτίσουμε μία κυβερνητική παράταξη με δομές και όργανα· ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη».

Όπως έγραψε το Newsbomb.gr, ο Στέφανος Κασσελάκης προχωρά σε «μεταγραφές» πολιτικού προσωπικού που προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την ένταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στην Κουμουνδούρου, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης «καλοβλέπει» και άλλες περιπτώσεις πρώην στελεχών του κυβερνώντος κόμματος. Κάποιος τους έχει ήδη βολιδοσκοπήσει, ενώ, σίγουρα θα μιλήσει και με ορισμένους άλλους.

Πάντως, το όνομα του Άρη Σπηλιωτόπουλου είχε ακουστεί και για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, όμως, επιλέχθηκε προς το παρόν για ένα πιο σκιώδες πόστο. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, ήταν ο επίσημος υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο Αθηναίων, ενώ, το 2019 «διέβη» τον πολιτικό Ρουβίκωνα, όταν είχε στηρίξει ανοιχτά τον τότε Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Η επιλογή του Στέφανου Κασσελάκη σχολιάσθηκε εντόνως το τελευταίο εικοσιτετράωρο στα κοινωνικά δίκτυα, με δεκάδες χρήστες να επισημαίνουν με χιούμορ την είδηση. Μπορεί τα περισσότερα σχόλια να ήταν χιουμοριστικά, ωστόσο, δεν έλειπαν και τα… πιο καυστικά.

Σχετικές ειδήσεις

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...