Κασσελάκης: Ταξίδι στις ΗΠΑ για χρηματοδότηση του «ιδρύματός» του

Μοιραστειτε το

Για τις Ηνωμένες Πολιτείες αναχωρεί σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης, προς αναζήτηση πόρων για το ίδρυμα που ετοιμάζει σε Αθήνα και Νέα Υόρκη, για την αντιμετώπιση της Ακροδεξιάς – όπως είχαν διαρρεύσει προ ημερών οι συνεργάτες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκεί θα έχει σημαντικές επαφές με επιχειρηματίες ομογενείς για το ίδρυμα και για την εξασφάλιση πόρων για χρηματοδότηση του. Συνεργάτες του αναφέρουν πως ήδη υπάρχει ενδιαφέρον, ενώ θα παραχωρήσει και συνεντεύξεις -όπως στην Wall Street Journal. Όταν επιστρέψει, θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο του εκλογικού αποτελέσματος και των διεργασιών στην ευρύτερη Κεντροαριστερά.

Νωρίτερα, κατά τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου -που ήταν η πρώτη οποιουδήποτε οργάνου μετά τις αρχές Μαρτίου-, έγινε η πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος. Θεωρώ με θετικό πρόσημο από τους συμμετέχοντες, γιατί κρίνουν πως το κόμμα τους άντεξε στις πιέσεις και απέσπασε ένα ικανοποιητικό ποσοστό. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει την πορεία του με ορόσημο το καταστατικό συνέδριο του Φεβρουαρίου, τονίζουν οι συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη.

Παράλληλα, τονίζουν πως ο πρόεδρος, στη Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας περιέγραψε τον οδικό χάρτη και επανέλαβε το αίτημα που ενδεχομένως να προκύψει από την κοινωνία, πως δηλαδή ο ίδιος θα είναι στην κρίση της βάσης. Το πλαίσιο, τονίζουν, είναι σαφές.

Σχετικές ειδήσεις

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...