Κηφισιά: «Είναι το χειρότερο σχολείο από άποψη ασφάλειας» – Από θαύμα σώθηκε ο μαθητής

Μοιραστειτε το

Για το περιστατικό συνελήφθησαν ο εργολάβος και οι δύο εργάτες που έκαναν τις επισκευές της πόρτας που τοποθετήθηκε στο σχολείο

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο 3ο Δημοτικό Κηφισιάς, όταν έπεσε καγκελόπορτα σε μαθητή της Γ’ Δημοτικού, με αποτέλεσμα ο 8χρονος να διακομιστεί στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης.
Για το περιστατικό συνελήφθησαν ο εργολάβος και οι δύο εργάτες που έκαναν τις επισκευές της πόρτας που τοποθετήθηκε στο σχολείο.

«Είναι το χειρότερο σχολείο από άποψη ασφάλειας. Τα παιδιά μπαίνουν από την πόρτα που είναι κλειδωμένη, πηδάνε την πόρτα, κάνουν σαν μαϊμούδες, την κουνάνε πάνω κάτω και μπαίνουν μέσα», ανέφερε στην ΕΡΤ κάτοικος της περιοχής.

«Ξέρουμε ο διευθυντής φώναζε, τον ακούγαμε κάθε μέρα από τα μεγάφωνα. Τους φώναζε να βγουν από την πάνω πόρτα. Είναι ο καλύτερος διευθυντής που έχει περάσει από εδώ», συνέχισε.

Για την καγκελόπορτα «φταίνε οι εργολάβοι που την τοποθέτησαν. Ας έβαζαν ταινίες. Ο διευθυντής φώναζε ο ταλαίπωρος να βγουν από την πάνω πόρτα».
«Εδώ γίνεται της τρελής, έχουμε βγει στα κανάλια, έχουμε πάει στο δήμο, την αστυνομία, την περιφέρεια. Έχει διαμαρτυρηθεί όλη η γειτονιά», τόνισε.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Καμένα Βούρλα: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την εγκατάσταση των προσφυγόπουλων

Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες ομάδας κατοίκων στα...

Σάμος: Θρήνος, λουλούδια και λευκά ρούχα στις κηδείες της Κλαίρης και του Άρη

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκαν σήμερα στο Βαθύ της Σάμου οι κηδείες...