Κιβωτός του Κόσμου: Σκληρές συνθήκες διαβίωσης και περιστατικά βίας στις δομές

Μοιραστειτε το

Η μάρτυρας εργάζεται 6 χρόνια στην οργάνωση κι έχει απασχοληθεί στο στο Διμήνι και στον Άνω Βόλο

Σε σκληρές συνθήκες διαβίωσης και κάποια περιστατικά βίας στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου στο Βόλο αναφέρθηκε εργαζόμενη στην οργάνωση, εξηγώντας όμως πως της τα διηγήθηκαν κάποια από τα παιδιά που τα βίωσαν και δεν τα είδε η ίδια.
Η μάρτυρας εργάζεται 6 χρόνια στην οργάνωση κι έχει απασχοληθεί στο στο Διμήνι και στον Άνω Βόλο. «Δεν έχω δει σωματική βία, έχω ακούσει από παιδί όμως ότι το έχουν χτυπήσει. Το πρώτο ήταν με τον Κ.Κ. Είχε γίνει μία κλοπή στο Διμήνι, τον είχα φέρει στον Άνω Βόλο. Μου είπε πως τον χτυπήσανε. Εγώ βρισκόμουν στην κουζίνα. Ανέβηκε να πάρει δεκατιανό. Μου είπε το μάθατε ότι με χτύπησαν με σανίδες και πέτρες. Μου είπε ότι τον χτύπησαν ο Σ. και ο Α. Είχε κάποια σημάδια όταν τον είδα εγώ, μελανιές.

Όπως ανέφερε, το περιστατικό συζητήθηκε μεταξύ του προσωπικού αφού το παιδί το είχε αναφέρει σε παιδαγωγούς και στην διευθύντρια της δομής. «Δεν γνωρίζω να υπήρξε ιατρική φροντίδα. Μου έκανε εντύπωση ότι είχε το παιδί μία νευρικότητα και ένταση. Αυτό το παιδί δεν ήταν έτσι. Μου είπε ότι του έλεγαν να τους πει που έχει βάλει τα λεφτά» κατέθεσε η μάρτυρας.
Πρόεδρος: Ποια αντιμετώπιση περιστατικού από τη διοίκηση;Μάρτυρας: Το παιδί ήταν σε δωμάτιο απομονωμένο, μόνο του… Δε ξέρω τι είχε γίνει. Ήταν σε ένα σπιτάκι σε άλλο σημείο από τα υπόλοιπα άλλα παιδιά, του πήγαινα φαγητό. Υπήρχε εντολ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Καμένα Βούρλα: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την εγκατάσταση των προσφυγόπουλων

Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες ομάδας κατοίκων στα...

Σάμος: Θρήνος, λουλούδια και λευκά ρούχα στις κηδείες της Κλαίρης και του Άρη

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκαν σήμερα στο Βαθύ της Σάμου οι κηδείες...