Κικίλιας: Αυτό που πετύχαμε χθες στην Εύβοια ήταν θεωρητικά ακατόρθωτο

Μοιραστειτε το

«Συγκλονιστικές» χαρακτηρίζει ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, τις προσπάθειες των επίγειων και εναέριων δυνάμεων στην πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στην Εύβοια.

Ο κ. Κικίλιας τονίζει μεταξύ άλλων σε δήλωση του, ότι «αυτό που πέτυχαν εχθές οι πυροσβέστες μας και η Πολιτική Προστασία στην Εύβοια ήταν θεωρητικά ακατόρθωτο» και προσθέτει ότι «οι επίγειες ήταν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και σήμερα το πρωί δεν υπήρχε μέτωπο».

Συγκεκριμένα ο κ. Κικίλιας δήλωσε:

«Αυτό που πέτυχαν εχθές οι πυροσβέστες μας και η Πολιτική Προστασία στην Εύβοια ήταν θεωρητικά ακατόρθωτο. Ξεκίνησε με ένα πύρινο μέτωπο μέσα σε μια περιοχή πευκοδάσους. Οι δυνάμεις μας, οι εναέριες και οι επίγειες, έκαναν συγκλονιστικές προσπάθειες. Οι επίγειες ήταν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και σήμερα το πρωί δεν υπήρχε μέτωπο. Δεν έχω λόγια να τους ευχαριστήσω, όπως επίσης και για τους πυροσβέστες και τις δυνάμεις που σήμερα πάλεψαν στην Αγία Μαρίνα και “μάζεψαν” την πυρκαγιά μέσα σε λίγα λεπτά. Μια πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε μέσα σε κατοικημένες περιοχές».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...