Κικίλιας: «Τρεις συλλήψεις για εμπρησμούς – Έκκληση να προστατεύσουμε ζωές και περιουσίες»

Μοιραστειτε το

Ο Υπουργός  Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας προχώρησε σε δήλωσε αναφορικά με τις πυρκαγιές που ξέσπασαν τον 24ώρο

Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, προχώρησε σε δήλωσε αναφορικά με τις πυρκαγιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ώρο.

Παράλληλα, ο κύριος Κικίλιας υπογράμμισε τη σημασία της τήρησης όλων των απαραίτητων μέτρων καθώς ξεκινά η αντιπυρική περίοδος, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι « κάνω έκκληση προς όλους να προστατεύσουμε τις ζωές, τις περιουσίες και το φυσικό πλούτο της χώρας μας».

Αναλυτικά η δήλωση του κύριου Κικίλια:

«Τις τελευταίες 24 ώρες, με κατά τόπους θυελλώδεις ανέμους, κάποιοι αγνοώντας την επικινδυνότητα των καιρικών συνθηκών έβαλαν φωτιές για να κάψουν κλαδέματα και υπολείμματα καλλιεργειών. Η ανευθυνότητα και η αδιαφορία για τις πιθανές ολέθριες συνέπειες, με το νέο αυστηρό πλαίσιο δεν μένουν ατιμώρητες. Ήδη εγιναν 3 συλλήψεις, επεβλήθησαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα και σχηματίστηκαν δικογραφίες, ενώ ένας εξ αυτών θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα. Σε λίγες ημέρες ξεκινά η αντιπυρική περίοδος. Προειδοποιώ ότι ο εξ αμέλειας εμπρησμός επισύρει πλέον σημαντικές ποινές και ταυτόχρονα κάνω έκκληση προς όλους να προστατεύσουμε τις ζωές, τις περιουσίες και το φυσικό πλούτο της χώρας μας».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...