Κόκκινο κρέας: Η ποσότητα που αυξάνει τον κίνδυνο διαβήτη τύπου 2

Μοιραστειτε το

Νέα έρευνα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με την κατανάλωση κόκκινου κρέατος και τη συσχέτιση με την εμφάνιση διαβήτη.

Ανησυχία προκαλεί παγκοσμίως η ραγδαία αύξηση των ποσοστών εμφάνισης διαβήτη τύπου 2.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...