Κώστας Καραμανλής: Στην Κω απόλαυσε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Μοιραστειτε το

O πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μαζί με τη σύζυγό του Νατάσα Παζαΐτη, επέλεξαν την Κω για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Ο κ. Καραμανλής επισκέπτεται συχνά το νησί όπου συναντά τον επί χρόνια υπουργό του και φίλο κ. Γιάννη Βαληνάκη.

Φιλικούς δεσμούς διατηρεί και με τον Κώο επιχειρηματία κ. Νίκο Πουλιού και για αυτό το λόγο πάντα επισκέπτεται το κατάστημά του, που είναι σημείο συνάντησης και των πολιτικών ανεξαρτήτου κόμματος και χρώματος.

Όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία που δημοσιεύει το “Βήμα της Κω”, την Κυριακή το απόγευμα την ώρα του ηλιοβασιλέματος, ο κ. Καραμανλής μαζί με τον κ. Βαληνάκη και τις συζύγους τους, συναντήθηκαν με τον κ. Νίκο Πουλιού και τη σύζυγό του κα. Τζουλιέτα. Το ζεύγος Πουλιού ως άψογοι οικοδεσπότες υποδέχτηκαν τους «γαλάζιους» φίλους στο πάντα φιλόξενο H2O με θέα το Αιγαίο και το μοναδικό τοπίο της Κω.

Αφού απόλαυσαν όλοι γεύσεις τοπικές , ελληνικές και μεσογειακές, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα γύρω από την πολιτική και όχι μόνο.

Τόσο στο Kos Aktis όσο και στο Diamond Beach Life, o Έλληνας πολιτικός ήταν απλός, διακριτικός και προσιτός. Για ακόμη μία φορά απόλαυσε τις ομορφιές της Κω, συναντώντας τους φίλους του και ανανέωσε το ραντεβού του για μελλοντικές διακοπές.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...