Λάρισα: «Ήμουν μεθυσμένος, δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ», λέει ο άντρας της 43χρονης

Μοιραστειτε το

«Ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ», ήταν τα πρώτα λόγια του επιχειρηματία που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία.

Η Ελλάδα παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις στην υπόθεση άγριου ξυλοδαρμού 43χρονης αστυνομικού από τον σύζυγό της, στη Λάρισα. Ο 53χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι «ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ». Υπενθυμίζεται ότι αύριο (07/08), πρόκειται να περάσει το «κατώφλι» του ανακριτή Λάρισας, προκειμένου να απολογηθεί.
«Μαύρισε μέσα η ψυχή μου, δεν αντέχω» – Το σιωπηλό δράμα της 43χρονης αστυνομικού

Η μητέρα του θύματος ενδοοικογενειακής βίας έθεσε νέες διαστάσεις με τις αποκαλύψεις της, αφού έκανε λόγο για ένα σιωπηλό δράμα που εκτυλισσόταν επί χρόνια και –όπως φαίνεται– ελάχιστοι γνώριζαν, μιλώντας στο MEGA.
«”Μαμά, δεν τον αντέχω. Το καταλαβαίνεις; Μαύρισε μέσα η ψυχή μου, δεν αντέχω”. Της έλεγα “κάνε υπομονή, έχουμε παιδάκια. Κάνε υπομονή. Δεν ήθελα να ζήσουν χωρίς… Να είναι χωρισμένα τα εγγόνια μου», μετέφερε τα λόγια της 43χρονης, η μητέρα της.

Η αστυνομικός δε μπορούσε να αντέξει άλλο. Πριν από λίγο καιρό, αποφάσισε να απομακρύνει τον κακοποιητικό σύζυγο, που εξακολουθούσε, ωστόσο, να προσπαθεί να επιβάλλει όσα εκείνος ήθελε. Όχι πλέον με ψυχολογική βία, όπως συνήθιζε, αλλά με άγριο ξυλοδαρμό, εκείνη τη νύχτα που βρέθηκε μπροστά της, μέ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Καμένα Βούρλα: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την εγκατάσταση των προσφυγόπουλων

Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες ομάδας κατοίκων στα...

Σάμος: Θρήνος, λουλούδια και λευκά ρούχα στις κηδείες της Κλαίρης και του Άρη

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκαν σήμερα στο Βαθύ της Σάμου οι κηδείες...