Μήνυμα Φρέντι Μπελέρη για τις επαναληπτικές εκλογές στη Χειμάρρα

Μοιραστειτε το

Με ανοιχτή επιστολή προς τους συμπολίτες του απευθύνεται ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Φρέντι Μελέρης, ενόψει των επαναληπτικών εκλογών στη Χειμάρρα για την ανάδειξη Δημάρχου, μετά τις γνωστές παρεμβάσεις Ράμα που στέρησαν το δικαίωμα στον εκλεγμένο νόμιμα δήμαρχο να επιτελέσει το καθήκον του.

Μέσω της επιστολής ο κ.Μπελέρης ανακοινώνει τη στήριξή του στον Πέτρο Γκικουρία, αναλύοντας τους 10 λόγους για τους οποίους το κάνει. Παράλληλα απευθύνει έκκληση για μαζική συμμετοχή στις κάλπες.

Η επιστολή Μπελέρη

Αγαπητοί συμπολίτες/συνδημότες μου,

Στις 4 Αυγούστου θα δώσουμε την πιο κρίσιμη μάχη για τον τόπο μας. Μια μάχη για τη Δημοκρατία και για το όραμα μας και για το πρόγραμμά μας για τη Χιμάρα. Το όραμα που επιλέξατε με τη ψήφο σας στις 14 Μαΐου 2023, αλλά πραξικοπηματικές μεθοδεύσεις δεν επέτρεψαν να υλοποιηθεί.

Δεν ήταν η πρώτη φορά. Το 2019 δεν με άφησαν να είμαι υποψήφιος, το 2023 με άφησαν να είμαι υποψήφιος, αλλά ενώ κέρδισα τις εκλογές, δεν με άφησαν να αναλάβω τα καθήκοντα, που μου αναθέσατε. Τώρα μου έχουν αποστερήσει τα πολιτικά μου δικαιώματα, παραμένω κρατούμενος στη φυλακή μετά από μια δίκη- παρωδία και προκήρυξαν εκλογές μέσα στο κατακαλόκαιρο.

Αυτό το κείμενο, είναι ο μόνος τρόπος που μπορώ να επικοινωνήσω σήμερα μαζί σας.

Για μας τους Χιμαριώτες τίποτε δεν ήρθε εύκολα, αλλά ποτέ δεν εγκαταλείψαμε την προσπάθεια. Ούτε τώρα θα την εγκαταλείψουμε.

Για αυτό ζητώ από τον καθέναν από σας να υψώσει το ανάστημα του μπροστά σε αυτήν την ιστορική αδικία. Να μη φοβηθεί και να πράξει το καθήκον του με σθένος:

Στις 4 Αυγούστου

Σας καλώ να συμμετέχετε μαζικά!

Σας καλώ να ψηφίσετε τον Πέτρο Γκικουρία, για δέκα λόγους!

1. Είναι γέννημα- θρέμμα Χιμαριώτης!

2. Συνεργάζομαι μαζί του 30 χρόνια για το καλό του τόπου και διότι μεταξύ των δυο υποψηφίων, είναι ο μόνος που μπορώ να συνεργαστώ ώστε να μεταφέρουμε τη φωνή και τα αιτήματα των Χιμαριωτών στην καρδιά της Ευρώπης και της Αμερικής. Μόνο με τη διεθνοποίηση των ζητημάτων μας μπορούμε να επιτύχουμε.

3. Είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας και πολύ ικανός στη διαχείριση, αυτό ακριβώς που χρειάζεται ο Δήμος μας σήμερα. Όχι άλλον έναν σοσιαλιστή επαγγελματία πολιτικό.

4. Αγαπάει των τόπο του και το απέδειξε αφήνοντας την οικογένεια του και τις δουλειές του στις ΗΠΑ και ήρθε να βάλει πλάτη σε μια κρίσιμη περίοδο για τη Χειμάρρα και τα χωριά μας.

5. Την εκλογή του θα τη χρωστάει αποκλειστικά στους ψηφοφόρους και αυτή είναι η εγγύηση ότι θα υπηρετεί εσάς και όχι το κόμμα, τον πρωθυπουργό, τα οικονομικά συμφέροντα.

6. Στη διοίκηση του Δημαρχείου θα βρεθούν νέοι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά και όχι αυτοί που πρόδωσαν την εμπιστοσύνη σας τα τελευταία 13,5 χρόνια.

7. Είναι ξεκάθαρος! Ποτέ δεν έκρυψε την ελληνική καταγωγή του, αλλά και τον σεβασμό του για την αλβανική κοινότητα. Επιδιώκει την ηρεμία, τη συνεργασία, τη νηφαλιότητα που έχει ανάγκη ο τόπος.

8. Γνωρίζει πως στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν περιθώρια για εκπτώσεις. Γνωρίζει πως να λέει όχι και να μη σκύβει το κεφάλι. Είναι ένας περήφανος άνθρωπος!

9. Είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι μπορεί να κάνει ο Δήμος με βάση τις αρμοδιότητές του και να διεκδικήσει όλα τα υπόλοιπα με βάση τις ανάγκες των πολιτών του. Είναι ο μόνος που θα εφαρμόσει το πρόγραμμα που ψηφίσατε πέρσι τον Μάιο και παραμένει ανεφάρμοστο.

10. Η Χιμάρα δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Χρειάζεται αλλαγή! Oχι πάλι μια από τα ίδια!

Θέλω να πως στον καθένα Χιμαριώτη, στην καθεμία Χιμαριώτισσα, να μην πιστέψουν πως επειδή εξελέγην Ευρωβουλευτής θα ξεχάσω τον τόπο μου. Θα αγωνιστώ για τη Χιμάρα με όλες μου τις δυνάμεις ως ένας από τα 720 μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Υπάρχουν πολλοί που μπορούμε να κινητοποιήσουμε ανά τον κόσμο, πολλά που μπορούμε να διεκδικήσουμε! Όλα αυτά, όμως, προϋποθέτουν ένα πράγμα:

Να δώσουμε μαζικό παρών και να εκλέξουμε Δήμαρχο Χιμαριώτη την Κυριακή, στις 4 Αυγούστου. Για τις πατρογονικές μας εστίες, τους ένδοξους προγόνους μας, για εμάς και για τα παιδιά μας.

Με εκτίμηση,

Φρέντης Μπελέρης

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...