Μαλλιά κουβάρια στο ΠΑΣΟΚ – Σε δεινή θέση ο Ανδρουλάκης – Αυξάνονται οι αμφισβητίες

Μοιραστειτε το

Με την πλάτη στον τοίχο ο Νίκος Ανδρουλάκης έπειτα από το μαζικό κύμα αμφισβήτησης από στελέχη του κόμματος, έπειτα από το αποτυχημένο αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών. Μένει να διααφανεί το πότε θα ξεκινησουν οι διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου.

Αυξάνεται το κύμα αμφισβήτησης στο πρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη, ενώ προστίθενται διαρκώς νέα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη «λίστα» όσων θέλουν να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την εκλογή νέου αρχηγού.

Η Χαριλάου Τρικούπη πήγε να «γειώσει» τη σχετική συζήτηση με την εκλογή του νέου προέδρου, ωστόσο με τα στέλεχη που τάσσονται υπέρ της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου προέδρου να αυξάνονται, δεν φαίνεται πως ο κύριος Ανδρουλάκης έχει πολλές επιλογές.

Τον χορό της αμφισβήτησης του Ανδρουλάκη άνοιξε χθες με επιστολή του ο ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στην οποία ζητά την έναρξη των απαραίτητων κομματικών διαδικασιών, ώστε να γίνει εκλογή νέου αρχηγού το αργότερο ως το τέλος του 2024.

Τη σκυτάλη πήρε ο Παύλος Γερουλάνος κι ακολούθησε ο ο Νίκος Παπανδρέου, ενώ και η Νάντια Γιαννακοπούλου ανοίγει θέμα αμφισβήτησης ηγεσίας.

Με την άποψη αυτή για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ συντάσσονται και η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας Ευαγγελία Λιακούλη, καθώς και ο Χάρης Καστανίδης.

«Στόχος στρατηγικός, πολιτικός, ψυχολογικός ήταν να είμαστε δεύτερο κόμμα. Δεν είμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε», δήλωσε χαρακτηριστικά σήμερα ο Παύλος Γερουλάνος σε πρωινή εκπομπή.

«Εφόσον τίθεται θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ νομίζω ότι αυτή η εκκρεμότητα πρέπει γρήγορα να εκκαθαριστεί γιατί το μείζον ζήτημα είναι η ανασύνθεση συνολικά του προοδευτικού χώρου» είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Καστανίδης στα Παραπολιτικά FM.

«Από πότε το να συζητήμε για το ΠΑΣΟΚ τι πήγε λάθος και είχαμε ένα αποτέλεσμα που έχει απογοητεύσει είναι χάρη στον Μητσοτάκη; Η μεγαλύτερη χάρη στον Μητσοτάκη είναι να έχει αντιπολίτευση στα ποσοστά αυτά. Εμείς είχαμε κάθε δυνατότητα να είμαστε δεύτερο κόμμα με ισχυρο ποσοστό αλλά χάσαμε 100.000 ψηφοφόρους», ήταν τα λόγια της Νάντιας Γιαννακοπούλου.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...