Μαρτίνς: «Με το που σκόραρε ο Ανδρέας φώναξα “ειρωνία”»

Μοιραστειτε το

Ως «έμπνευση της στιγμής» χαρακτήρισε ο Πέδρο Μαρτίνς το γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη, χάρις στο οποίο ο Ολυμπιακός πήρε το «εισιτήριο» για τους «4» του Κυπέλλου, με το 1-1 απέναντι στον Άρη.

Στις δηλώσεις που έκανε ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών στην κάμερα του Cosmotesports, τόνισε: «Ήταν μια έμπνευση της στιγμής. Εξέπληξε τους πάντες με την κίνησή του ο Ανδρέας, μαζί και τον τερματοφύλακα του Άρη. Σίγουρα είναι κάτι σπάνιο και όμορφο και ευτυχώς μας χάρισε την πρόκριση», είπε χαμογελώντας ο Μαρτίνς, ο οποίος πρόσθεσε: «Με το που σκόραρε, φώναξα ‘’ειρωνεία’’ επειδή όπως μπήκε το γκολ, αυτή ήταν η μόνη λέξη που περιέγραφε το ματς».

Μιλώντας για την εικόνα του αγώνα τόνισε: «Ήταν ένα παιχνίδι πολύ ανταγωνιστικό και δύσκολο. Είχαμε απέναντί μας μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα, κάτι που δείχνει και η θέση της στο πρωτάθλημα.

Έπρεπε να δουλέψουμε πάρα πολύ ως το τέλος. Έχουμε παίξει πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και χρειάστηκε να προσπαθήσουμε ως το τελευταίο δευτερόλεπτο για να πάρουμε την πρόκριση».
  
Για να καταλήξει ο Μαρτίνς σχολιάζοντας την πληθώρα επιλογών που έχει το ρόστερ του Ολυμπιακού: «Θεωρώ ευλογημένο τον εαυτό μου που έχω αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Δεν δείχνουν την κούρασή τους, τα δίνουν όλα για την ομάδα. Δουλεύουν πάρα πολύ και αυτό είναι το πνεύμα που θέλουμε να μας χαρακτηρίζει».

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...