«Με ποια στοιχεία άνοιξαν τα μαγαζιά Δευτέρα για να κλείσουν Τετάρτη στη Δ. Αττική;»

Μοιραστειτε το

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος

EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη μετατροπή της βιομηχανικής καρδιάς της Αττικής σε υγειονομική βόμβα με αποτέλεσμα να μπει σε σκληρό lockdown επανέρχεται η αξιωματική αντιπολίτευση.

Απαντώντας στο σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου, αναφορικά με τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στην Ελευσίνα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προδευτική Συμμαχία κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι φέρει εγκληματική ευθύνη γιατί ποτέ δεν οργανώθηκε για το δεύτερο κύμα.

«Όταν φωνάζαμε για εργασιακούς χώρους στη Βόρεια Ελλάδα που βρέθηκαν 190 κρούσματα η κυβέρνηση μίλαγε για την ατομική ευθύνη. Η ευθύνη είναι της κυβέρνησης και οι πολίτες πια το ξέρουν» τόνισε ο Νάσος Ηλιόπουλος για να προσθέσει τα εξής:

  • «Ας μας απαντήσει ο κ. Πέτσας, με ποια στοιχεία άνοιξαν τα μαγαζιά τη Δευτέρα για να τα κλείσουν την Τετάρτη στη Δυτική Αττική;.
  • Τι έλεγχοι γίνονται στους εργασιακούς χώρους και τα μεγάλα εργοστάσια;
  • Γιατί εκβιάζουν τους εργαζόμενους αν τυχόν νοσήσουν με απλήρωτες υπερωρίες;
  • Ποια είναι τα μέτρα οικονομικής στήριξης που θα επιτρέψουν σε εργαζόμενους και επιχειρηματίες να επιβιώσουν; Το κομμένο δώρο Χριστουγέννων και η χορήγηση δανείων αντί για ενίσχυσης;»

Νωρίτερα, ο Στέλιος Πέτσας καταλόγισε μικροπολιτική κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας η κυβέρνηση είχε προειδοποιήσει εγκαίρως για τους κινδύνους στη Δυτική Αττική με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα. «Που ήταν τότε ο κ. Τσίπρας; Πάντα απών όταν πρέπει. Και πάντα προβλέψιμα ίδιος» υποστήριξε.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...