Μητσοτάκης από Τήνο: Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον

Μοιραστειτε το

Με λαμπρότητα γιορτάζει ο απανταχού ελληνισμός την Κοίμηση της Θεοτόκου, όπως κάθε χρόνο τον Δεκαπενταύγουστο.

Επίκεντρο των εορταστικών εκδηλώσεων είναι, και φέτος, η Τήνος, όπου δίνει το «παρών» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για την επέτειο του τορπιλισμού του καταδρομικού «Έλλη», ενώ στη συνέχεια παρακολούθησε τη Λιτάνευση της Αγίας Εικόνας της Μεγαλόχαρης.

Μητσοτάκης: H χώρα ξεπέρασε τη δεκαετή κρίση -Μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με ελπίδα

Στο καθιερωμένο μήνυμά του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι «οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έχουν σήμερα κάθε λόγο να είναι αισιόδοξοι για το μέλλον παρά τις δυσκολίες. Η χώρα έχει ξεπεράσει τη δεκαετή κρίση και μπορεί να ατενίζει το μέλλον με ελπίδα, που είναι συνυφασμένη με τη σημερινή ημέρα».

Ο κ. Μητσοτάκης στη συνέχεια τόνισε ότι «σήμερα η σκέψη όλων των Ελλήνων είναι στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, σε όλους αυτούς που φροντίζουν ώστε όλοι εμείς να είμαστε ασφαλείς, που δίνουν τη ζωή τους στη μάχη με την πύρινη λαίλαπα».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακολούθησε την λιτανεία της ιερής εικόνας της Παναγίας μαζί με τους μητροπολίτες Σύρου – Τήνου Δορώθεο, Σερβίων και Κοζάνης Παύλο, Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγο, Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων Νεκτάριο.

Στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου παρίστανται και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωσταντίνο Φλώρο ενώ μαζί με τον πρωθυπουργό βρίσκεται και η κόρη του Δάφνη.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...