Νέα «βέλη» ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη – «Δεν γίνεται επανεκκίνηση με ανακύκλωση προσώπων»

Μοιραστειτε το

Συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου με τη νέα σύνθεση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά τον χθεσινό (14/06) ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε ενώπιον του… «ολιγομελούς» υπουργικού συμβουλίου των 61 μελών, για επανεκκίνηση του κυβερνητικού έργου, με τις εκλογές της 9ης Ιουνίου να είναι η αφετηρία στην τριετία που ακολουθεί.

«Παρά τις δυσκολίες της προεκλογικής μάχης, η επόμενη μέρα βρίσκει τη Νέα Δημοκρατία πρώτη και με μεγαλύτερη ισχύ από το άθροισμα των δύο κομμάτων που ακολουθούν, αλλά και την Ελλάδα πυλώνα σταθερότητας.», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ για τον κυβερνητικό ανασχηματισμό

Με τη σειρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπολύοντας νέα βέλη για την ανανέωση του υπουργικού σώματος.

«Επανεκκίνηση, κύριε Μητσοτάκη, δεν γίνεται με ανακύκλωση προσώπων στις κυβερνητικές καρέκλες, με επιβράβευση εκείνων που πρωτοστάτησαν στην επιχείρηση “μπαζώματος”της αλήθειας για τα Τέμπη, με ανάγνωση «όπως μας βολεύει» των αποτελεσμάτων της κάλπης.

Η πραγματική αντιμετώπιση των αναγκών των πολιτών απαιτεί ριζική αλλαγή της πολιτικής σας, που θα ευνοεί τους ασθενέστερους και όχι τα καρτέλ των συμφερόντων που σας στηρίζουν.

Περιμένουμε, τώρα που τέλειωσε η προεκλογική περίοδος, να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστείτε για να συνεχίσετε να αρνείστε τα πραγματικά, κοστολογημένα μέτρα που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για να βοηθηθούν οι πολλοί. Προσπαθήστε, τουλάχιστον, να πρωτοτυπήσετε…», ανέφερε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικές ειδήσεις

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...