Νέα τραγωδία στην Φωκίδα: Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε στη θάλασσα – Νεκρή ανασύρθηκε η οδηγός – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιραστειτε το

Νέο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε την Μεγάλη Πέμπτη (17/04), αυτή τη φορά στον νομό Φωκίδας.

Σύμφωνα με το lepantortv.gr, ένα όχημα που οδηγούσε μια 27χρονη γυναίκα και εκινείτο στην Εθνική οδό Ιτέας Ναυπάκτου ξέφυγε της πορείας του και έπεσε από γκρεμό, καταλήγοντας στη θάλασσα.

Διερχόμενοι οδηγοί ενημέρωσαν άμεσα το αστυνομικό τμήμα Ευπαλίου καθώς και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπάκτου.

Άμεσα σήμανε συναγερμός και στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της πυροσβεστικής καθώς και αστυνομικοί. Με βάρκες οι πυροσβέστες προσέγγισαν το διαλυμένο αυτοκίνητο και απεγκλώβισαν νεκρή την οδηγό του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το όχημα είχε κατεύθυνση από Ιτέα προς Ναύπακτο και αφού η οδηγός πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας έπεσε στον γκρεμό.

Στο σημείο γίνονται έρευνες από την Πυροσβεστική για τυχόν ύπαρξη και δεύτερου ατόμου. Η σορός της άτυχης οδηγού μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Πάτρας για την διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα διερευνά το αστυνομικό τμήμα Ευπαλίου.

Δείτε βίντεο:

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

EnvolveXL: στήριξη 100 ελληνικών startups τα επόμενα 5 χρόνια

Ένας μήνας έμεινε για την υποβολή αιτήσεων στο νέο...

Στα 4,5 δισ. ανέρχονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου

Στα 4,5 δισ. ανέρχονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου...

Απώλεια άνω των 36 δις ευρώ στα Ελληνικά νοικοκυριά από το 2010

Απώλεια άνω των 36 δις ευρώ στα Ελληνικά νοικοκυριά...

Αύξηση 0,1% του όγκου των λιανικών πωλήσεων τον Αύγουστο

Αύξηση 0,1% σημείωσε ο όγκος των πωλήσεων στο λιανικό...