Νέες επιθετικές επιχειρήσεις των εγκληματιών Αζέρων-Τούρκων στο Αρτσάχ – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Στις 12 Δεκεμβρίου, η πλευρά του Αζερμπαϊτζάν επανέλαβε τις επιθετικές επιχειρήσεις προς την κατεύθυνση των οικισμών Old Taghlar-Khtsaberd της Δημοκρατίας του Artsakh.

Το Υπουργείο Άμυνας σύμφωνα με το Armenian News-NEWS.am ανέφερε ότι οι μονάδες του Στρατού Άμυνας λαμβάνουν επαρκή μέτρα για να καταστείλουν τη δραστηριότητα του εχθρού.

Να θυμίσουμε  ότι στις 11 Δεκεμβρίου, περίπου στις 8:40 μ.μ., οι στρατιωτικές δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν  καταπατώντας τη συμφωνία για κατάπαυση του πυρός , επιχείρησαν να επιτεθούν σε μια από τις στρατιωτικές θέσεις που βρίσκονται στη νότια κατεύθυνση του αμυντικού στρατού της Δημοκρατίας του Artsakh. Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να τραυματιστούν τρεις  στρατιώτες από πυροβόλα όπλα.

Αζερμπαϊτζάν και Τουρκία με χθεσινές δηλώσεις απειλούν την Αρμενία με νέο κύκλο αίματος. Οι απειλές που εκτόξευσε από το Μπακού ο εγκληματίας Ταγίπ Ερντογάν, δείχνουν πως η εισβολή στα αρμενικά εδάφη του Αρτσάζ ήταν η αρχή στα σχέδια του παντουρκισμού, τα οποία δυστυχώς εξυπηρετεί το Κρεμλίνο.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα