Πάσχα: Στα… ύψη βρίσκονται τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια – Ποιοι προορισμοί έχουν την τιμητική τους

Μοιραστειτε το

Τι απάντηση δίνουν οι Έλληνες στην ερώτηση «θάλασσα ή βουνό», για τον εορτασμό του Πάσχα.

Οι νησιωτικοί προορισμοί της χώρας έχουν πάρει «φωτιά» την περίοδο του Πάσχα, με τους Έλληνες να χαρίζουν υψηλή πληρότητα στα νησιά του Αργοσαρωνικού, του Ιονίου και τις Κυκλάδες, ενώ παράλληλα θα κάνουν ποδαρικό στα ξενοδοχειακά θέρετρα και των υπόλοιπων νησιών που είναι έτοιμα να υποδεχθούν πλήθος κόσμου για τη σεζόν του 2024.
Η Σαντορίνη πρωταγωνιστεί και εφέτος στις προτιμήσεις Ελλήνων αλλά και ταξιδιωτών από κράτη του εξωτερικού. «Υπάρχουν αρκετές καλές πληρότητες, όμως, η διαθεσιμότητα είναι πάρα πολύ υψηλή και υπάρχει χώρος για όλους έως και την τελευταία στιγμή, να κλείσουν με πολύ προσιτές τιμές στη Σαντορίνη, από 60 – 70 ευρώ και ανεβαίνουν όσο μπορεί να αντέξει κάποιος», ανέφερε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, Αντώνης Παγώνης.

Πόλος έλξης για τους Έλληνες ταξιδιώτες είναι και η Σύρος. Η Ερμούπολη φωταγωγεί τα αρχοντικά της, για να υποδεχθεί την Ανάσταση. Τα ξενοδοχεία στα νησιά του Αργοσαρωνικού εμφανίζουν ήδη υψηλές πληρότητες. με τιμές που αρχίζουν από 50 ευρώ και μπορούν να ξεπεράσουν τα 300 ευρώ για μία διανυκτέρευση.
Τα «σκήπτρα» κρατούν οι Σπέτσες. «Τεσσερισήμισι επιτάφιοι στο μικρό μας νησί. Είναι εύκολο να έρθεις είναι όλα ασπρισμένα, είμαστε έτοιμοι είναι όλα γεμάτα λουλούδια, ελάτε με το καλό, ελάτε όλοι», τόνισε ο Πρόεδρος των ξενοδόχων Σπετσών, Χρήστος Ορλόφ.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα αρχίσουν τις διακοπές του Πάσχα από την Πρωτομαγιά, τη Μεγάλη Τετάρτη. Το εφετινό Πάσχα χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους της τουριστικής βιομηχανίας ως «πρόβα» καλοκαιριού, με τις κρατήσεις σε σπίτια και ξενοδοχεία να ξεπερνούν το 90%.

Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...