Πάσχα στη Τήνο για τον πρωθυπουργό και στη Λέσβο για τον Δένδια

Μοιραστειτε το

Οι ευχές του πρωθυπουργού. Οι επισκέψεις του υπουργού στο ακρίτικο νησί.

Την Τήνο επέλεξε φέτος ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα ενώ ο Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε σήμερα Κυριακή του Πάσχα τη Λέσβο, στέλνοντας και οι δύο με τον δικό τους τρόπο τα μηνύματά τους.

Ο πρωθυπουργός εμφανίσθηκε πιο χαλαρός, ανεβάζοντας φωτογραφία με την σύζυγό του και φόντο τη θάλασσα, δίνοντας και τις καθιερωμένες ευχούλες στους διαδικτυακούς του φίλους.

«Ημέρα χαράς, αγάπης και δύναμης! Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!», έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε ο πρωθυπουργός.

Ο Νίκος Δένδιας παρέστη το πρωί στον Εσπερινό της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου στη Μυτιλήνη και στη συνέχεια επισκέφθηκε το επιτηρητικό φυλάκιο «Προβοσκίδας».

Το μεσημέρι ο υπουργός θα παραστεί στο πασχαλινό γεύμα του 221ου Τάγματος Εθνοφυλακής στο στρατόπεδο «Υπολοχαγού (ΠΖ) Μακρή»

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μία διαφορετική κατηγορία βραβείων Νόμπελ

Η 30η τελετή απονομής των βραβείων Ig Νόμπελ για...

Υβριδικό τσέπης

Το Fiat 500 αποτελεί έναν πραγματικό θρύλο της ιταλικής...

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...