Παναγιώτης Ρήγας: «Δεν υπήρχαν ποτέ μαύρα χρήματα στον ΣΥΡΙΖΑ»

Μοιραστειτε το

Στο ΣΚΑΪ ήταν καλεσμένος το πρωί της Τρίτης (25/6) ο Παναγιώτης Ρήγας, πρώην γραμματέας του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος επιχείρησε να «μαζέψει» την αναφορά του Στέφανου Κασσσελάκη περί «μαύρων χρημάτων στον ΣΥΡΙΖΑ, για την περίοδο πριν αναλάβει ο ίδιος την ηγεσία»

Αρχικά ο κ. Ρήγας ανέφερε: «έχω εικόνα των οικονομικών, τουλάχιστον κατά την περίοδο που ήμουν γραμματέας του κόμματος», προσθέτοντας στη συνέχεια: «Όταν παρέδωσα, δεν είχαμε κανένα χρέος. Την επόμενη περίοδο έγιναν υπερβάλλοντα έξοδα», ενώ εξήγησε ότι έπρεπε να έχει ληφθεί υπόψιν ότι λόγω χαμηλότερου ποσοστού που πήρε στις εκλογές, εκ των πραγμάτων θα λάμβανε το κόμμα και μικρότερη χρηματοδότηση.

Ο κ. Ρήγας σχολιάζοντας την αναφορά του προέδρου του κόμματος για μαύρο χρήμα ανέφερε ότι «ο Στέφανος είπε κάτι πολύ απλό, δεν μιλάει για μαύρα χρήματα στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτό είναι σαφές. Είπε για τον “δικό μου ΣΥΡΙΖΑ”, γιατί είναι αρχηγός σήμερα. Ποτέ δεν είχε ο ΣΥΡΙΖΑ “μαύρα” χρήματα, σας το λέω εγώ. Είναι ο πρόεδρος του κόμματος και ο κάθε πρόεδρος λέει για τη δική του περίοδο».

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ:

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...