Παπαδόπουλος για Χάρη Δούκα: Όσοι επιχείρησαν από τον δήμο Αθηναίων να γίνουν αρχηγοί, απέτυχαν

Μοιραστειτε το

Την τεταμένη κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ, την ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα, αλλά και τα ποσοστά των εκλογών σχολίασε ο πρώην υπουργός, Αλέκος Παπαδόπουλος, μιλώντας στο One.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ ανέφερε αρχικά ότι «ενήλικες είναι, να καθίσουν να τα βρουν. Νομίζω και θέλω να πιστεύω ότι έχουν ευθύνη απέναντι στην προοπτική της παράταξης και θα κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν. Να έχουν όμως υπόψη τους ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ αν νομίζουν ότι θα γυρίσουν αυτοί που δεν τους ψήφισαν χωρίς να αλλάξει τίποτα εκεί μέσα και κυρίως να αλλάξουν αντιλήψεις και να φτιάξουν κεφάλαια αξιοπιστίας, αυτό δεν θα συμβεί. Όσοι ασχολούνται να έχουν φορτία εμπιστοσύνης γιατί η έννοια της εμπιστοσύνης είναι καθοριστική στην πολιτική. Κυβερνάς με αξιοπιστία και εμπιστοσύνη και όχι με το πιστόλι».

Όπως εκτίμησε ο ίδιος, πάντως, «δεν πρόκειται να αυξηθεί το ποσοστό με το πρόσωπο». Με αφορμή την κριτική που ασκείται για το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε ότι «στα περισσότερα κόμματα του κόσμου σε προχωρημένες περιοχές οι ευθύνες επιμερίζονται. Μπορεί ο αρχηγός να έχει κάποια ευθύνη αλλά ο καθένας πρέπει να μετρήσει τις δικές του ευθύνες πριν να γίνει κήνσορας για τις ευθύνες των άλλων».

Τι είπε για τον Χάρη Δούκα ο Αλέκος Παπαδόπουλος

Αναφερόμενος, στον Χάρη Δούκα ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε: «Ιστορικά είναι αδιαμφισβήτητο πως όσοι επιχείρησαν να γίνουν προωθυπουργοί από τον δήμο Αθήνας, Πειραιά ή Θεσσαλονίκης ή αρχηγοί κοομμάτων όλοι αποτύχανε».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...