ΠΑΣΟΚ – Καστανίδης: «Όταν αποτυγχάνει ένας αρχηγός, πρέπει να έχει το φιλότιμο να παραιτηθεί»

Μοιραστειτε το

«Εφόσον τίθεται θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, νομίζω ότι αυτή η εκκρεμότητα πρέπει γρήγορα να εκκαθαρισθεί», ανέφερε ο Χάρης Καστανίδης.

Πολιτικός «σεισμός» επικρατεί στη Χαριλάου Τρικούπη, αφού η πλειονότητα των στελεχών αλλά και των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής επιρρίπτει την ευθύνη για την αδυναμία του κόμματος να πετύχει τους στόχους του στον Νίκο Ανδρουλάκη και όχι τα στελέχη.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρώην Υπουργός, Χάρης Καστανίδης, επεσήμανε πως «όταν αποτυγχάνει ένας αρχηγός, πρέπει να έχει τη φιλοτιμία να υποβάλλει την παραίτησή του. Αν δεν το κάνει, τότε είναι προφανές ότι θα τεθεί από άλλους το θέμα και καλώς γίνεται αυτό».

«Εφόσον τίθεται θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, νομίζω ότι αυτή η εκκρεμότητα πρέπει γρήγορα να εκκαθαρισθεί, γιατί το μείζον ζήτημα είναι η ανασύνθεση συνολικά του προοδευτικού χώρου», υπογράμμισε ο κ. Καστανίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90.1».

Για την αντίδραση του Νίκου Ανδρουλάκη μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, ο Χάρης Καστανίδης τόνισε ότι «την ίδια ώρα που χάνεις ψηφοφόρους, ψελλίζεις μερικά ρητά άρρητα για το ότι σε μερικές περιοχές πήγαμε καλά, όταν ο στόχος που έθεσες είναι να είσαι αξιωματική αντιπολίτευση, δεύτερο κόμμα και στις επόμενες εθνικές εκλογές θα διεκδικήσεις τη διακυβέρνηση της χώρας.

Τίποτα από αυτά δεν συνέβη και βρίσκεται στον Ψηλορείτη των εκλογικών επιδόσεων του 12,7%. Θα πρέπει να έχεις την ευαισθησία να πεις “δεν τα κατάφερα σε αυτά που εστόχευσα, ελάτε να αναλάβει κάποιος άλλος”».

Σχετικές ειδήσεις

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...