Παύλος Πολάκης: Έτοιμος για την ίδρυση πολιτικού φορέα – Γιατί τον φοβάται ο Κασσελάκης

Μοιραστειτε το

Ανοιχτό είναι πλέον το ενδεχόμενο ο Παύλος Πολάκης να προχωρήσει στη δημιουργία πολιτικού φορέα, εφόσον διαπιστώσει ότι η «ποινή» της διαγραφής του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν αρθεί σε χρόνο τέτοιο που να του επιτρέπει να είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον νομό Χανίων.

Οι απειλητικές προειδοποιήσεις του, όπως αναφέρει η Απογευματινή, μπορεί να εντάσσονται σε ένα παιχνίδι διαπραγμάτευσης με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος τον έθεσε εκτός ΚΟ, ωστόσο επιδέχονται και σοβαρότερες ερμηνείες σε σχέση με το πού είναι αποφασισμένος να φτάσει ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Χανίων.

Ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δέχεται καταιγισμό μηνυμάτων από τους φανατικούς υποστηρικτές του, προκειμένου να ηγηθεί ο ίδιος ενός νέου πολιτικού φορέα ή, σε αντίθετη περίπτωση και εφόσον παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ, να θέσει υποψηφιότητα για την αρχηγία του κόμματος.

Χρωστάει στον Πολάκη ο Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης, που σε μεγάλο βαθμό «χρωστάει» την ανάδειξή του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ στη στήριξη που του είχε προσφέρει ο Παύλος Πολάκης, πασχίζει τις τελευταίες ώρες να τον «καλοπιάσει», δεδομένου ότι δεν θέλει να απολέσει έναν ισχυρό και επιδραστικό σύμμαχο, ενόψει του συνεδρίου του κόμματος.

Σύμφωνα με την Απογευματινή, ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να επικοινώνησε μαζί του, προκειμένου να του δώσει να καταλάβει πως, εάν δεν έπαιρνε την απόφαση να τον θέσει εκτός ΚΟ, τότε αυτό θα ήταν βούτυρο στο ψωμί των «κοινών εσωκομματικών» αντιπάλων τους, οι οποίοι κάθε φορά αναζητούν αφορμές για να του προκαλέσουν προβλήματα.

Σχετικές ειδήσεις

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...