Πειραιάς: Τι κρύβεται πίσω από την έκρηξη σε βενζινάδικο – Τα δύο σενάρια που εξετάζονται

Μοιραστειτε το

Έκρηξη στον Πειραιά: Πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμό σε μία επίδειξη ισχύος, ενώ μαίνεται ο πόλεμος των νονών της νύχτας.

Τρόμο τα ξημερώματα στον Πειραιά μετά από έκρηξη δίπλα σε πρατήριο υγρών καυσίμων, προκαλώντας καταστροφές σε σπίτια και αυτοκίνητα.
Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε ακάλυπτο χώρο δίπλα στο βενζινάδικο και η έκρηξή του «πέταξε» έντρομους τους κατοίκους από τα κρεβάτια τους, στις 3:15 τα ξημερώματα. Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα, ένας άνδρας βρισκόταν στο βενζινάδικο.

Ο ήχος της έκρηξη έφτασε μέχρι το Νέο Φάληρο. Πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμό σε μία επίδειξη ισχύος ενώ μαίνεται ο πόλεμος των νονών της νύχτας.

Τι έρευνες έχει αναλάβει το Τμήμα Εκβιαστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο βενζινάδικο «ήλεγχε» στο παρελθόν μέσω τρίτου, ο Βαγγέλης Ζαμπούνης, που δολοφονήθηκε πρόσφατα στον Νέο Κόσμο.
Μετά το έγκλημα, η διαχείριση του πέρασε σε άλλα πρόσωπα και πιθανολογείται ότι κάποιος ποινικός ήθελε μέσω της έκρηξης να στείλει μήνυμα στους νέους ιδιοκτήτες.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Καμένα Βούρλα: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την εγκατάσταση των προσφυγόπουλων

Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες ομάδας κατοίκων στα...

Σάμος: Θρήνος, λουλούδια και λευκά ρούχα στις κηδείες της Κλαίρης και του Άρη

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκαν σήμερα στο Βαθύ της Σάμου οι κηδείες...