Πετράλωνα: «Πήγε να μου σκίσει τα ρούχα και να με βιάσει» – Σοκάρει η μαρτυρία της καθαρίστριας

Μοιραστειτε το

Αποκαλυπτική μαρτυρία  της γυναίκας που δέχθηκε επίθεση από τον ιδιοκτήτη διαμερίσματος που πήγε να καθαρίσει, στα Πετράλωνα, προκειμένου να τη βιάσει.

Στιγμές τρόμου έζησε το απόγευμα του Σαββάτου (18/05) μία 53χρονη καθαρίστρια, όταν δέχθηκε επίθεση από τον ιδιοκτήτη διαμερίσματος, αλβανικής καταγωγής, στα Πετράλωνα, ο οποίος αποπειράθηκε να τη βιάσει.
Όσο εκείνη εργαζόταν, της επιτέθηκε, της έσκισε τα ρούχα και προσπάθησε να τη βιάσει, χτυπώντας την καθώς εκείνη αντιστεκόταν.

«Πήγε με τη βία, ντε και καλά, να μου σκίσει τα ρούχα επί τόπου. Με τη βία να με τραβά να μου σκίσει τα ρούχα και να με βιάσει. Ήταν πιωμένος ντίρλα, είχα τη δύναμη και αντιστάθηκα.
Ευτυχώς που δεν έβγαλε και κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. Πρόλαβα και βγήκα έξω από το σπίτι. Πήγα νοσοκομείο μετά, ήρθε ασθενοφόρο και με πήρε σας λέω και με πήγε στο νοσοκομείο. Εντάξει, έκανα κάποια ράμματα, ευτυχώς όχι πολλά, δύο στο χείλος.

Πήγα να καθαρίσω το σπίτι και έπεσα παραλίγο θύμα βιασμού. Γιατί; Για 20€, αν έχετε τον Θεό σας. Η δουλειά από μικρή με έχει κάνει σκληρή και για αυτό ίσως τη γλύτωσα κιόλας», αποκαλύπτει, μιλώντας στο STAR.

Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Καμένα Βούρλα: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την εγκατάσταση των προσφυγόπουλων

Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες ομάδας κατοίκων στα...

Σάμος: Θρήνος, λουλούδια και λευκά ρούχα στις κηδείες της Κλαίρης και του Άρη

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκαν σήμερα στο Βαθύ της Σάμου οι κηδείες...