ΠΕΦ: Ενενήντα χρόνια στηρίζει τον Έλληνα ασθενή, την ελληνική οικονομία και κοινωνία

Μοιραστειτε το

Την Τρίτη 26/09, η ΠΕΦ γιόρτασε τα ενενήντα χρόνια της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας τιμώντας τους πρωτεργάτες, ιδρυτές της, σε μια λαμπρή εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Divani Caravel».

Την εκδήλωση που παρουσίασε ο δημοσιογράφος και εκδότης Ν. Χατζηνικολάου, τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υγείας Μ. Χρυσοχοΐδης ως εκπρόσωπος του πρωθυπουργού, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θ. Σκυλακάκης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χ. Σταϊκούρας, ο υπουργός Εργασίας Α. Γεωργιάδης, ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Σκρέκας, ο υπουργός Παιδείας Κ. Πιερρακάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Ν. Παπαθανάσης, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γ. Μπρατάκος, οι υφυπουργοί Υγείας Δ. Βαρτζόπουλος και Μ. Θεμιστοκλέους, η υφυπουργός Παιδείας Δ. Μιχαηλίδου, η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σ. Βούλτεψη, οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Μαμουλάκης και του ΠΑΣΟΚ Μ. Κατρίνης, καθώς και πλήθος εκπροσώπων του πολιτικού, επιχειρηματικού, ακαδημαϊκού και δημοσιογραφικού κόσμου.
Στον χαιρετισμό του ο υπουργός Υγείας κ. Χρυσοχοΐδης, αναφέρθηκε στη σημασία της εγχώριας βιομηχανίας φαρμάκου ως ένας από τους πιο παραγωγικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας με επενδύσεις προστιθέμενης αξίας αλλά και προσφορά στον Έλληνα ασθενή, ενώ υπογράμμισε ότι το Υπουργείο επεξεργάζεται σχέδιο εθνικής πολιτικής με στόχο την ενίσχυση της ελληνικής παραγωγής φαρμάκων.

Εκπροσωπώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής κ. Μαμουλάκης σημείωσε ότι η ελληνική φ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...