Ποιες περιοχές μπαίνουν στο κόκκινο και ποιες βγαίνουν – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση  για την εξέλιξη της πανδημίας από τον  Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη ανακοινώθηκαν πως από αύριο στις 6 το πρωί τίθενται:

Στην κατηγορία βαθύ κόκκινο 

Ο Δήμος Καλυμνίων , ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου  και παραμένουν ο Δήμος Μυκόνου, η Π.Ε. Αχαΐας, η Π.Ε. Ευβοίας και η Π.Ε. Αττικής.

Στην κατηγορία κόκκινο 

Η Π.Ε. Κεφαλληνίας, ο δήμος Θάσου, η Π.Ε. Ηλείας (πλην του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων) , ο δήμος Αγιάς Λάρισας , ο δήμος Ηρακλείου Κρήτης , ο δήμος Κορινθίων, ο δήμος Νεμέας, ο δήμος Άργους Μυκηνών και ο δήμος Ζίτσας Ιωαννίνων.   Επίσης παραμένουν στο κόκκινο  οι ΠΕ Θεσσαλονίκης,  ΠΕ Χαλκιδικής, ΠΕ Ρεθύμνης, Δήμος Πύνδας-Κολινδρού, Δήμος Τεμπών και ο Δήμος Καρπάθου.

Εξέρχονται από την κατηγορία κόκκινο και εντάσσονται στην κατηγορία πορτοκαλί (επιτήρησης) οι : Δήμος Εορδαίας, Δήμος Σπάρτης, Δήμος Ζακύνθου,  Δήμος Θήρας και Δήμος Αγίου Νικολάου.

* Τα ανωτέρω ισχύουν  από 06.00 πρωί Σαββάτου 20/2 έως 06.00 πρωί Δευτέρας 1 Μαρτίου.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα