Η υπερβολική πρόσληψη θερμίδων από τα ελεύθερα σάκχαρα, που υφίστανται στις γλυκαντικές ουσίες για την επεξεργασία ή παρασκευή τροφίμων, αλλά και φυσικά στο μέλι και τους χυμούς, αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης παχυσαρκίας και σακχαρώδους διαβήτη τύπου 2. Αν και το μέλι συγκαταλέγεται στην συγκεκριμένη λίστα, ωστόσο, είναι υγιεινό, παρέχοντας ευεργετικές ιδιότητες στον οργανισμό μας.
Μετά από σχετική μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Nutrition Reviews, από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο (Καναδάς), οι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή