«Πολύ θερμός και ο Ιούλιος»: Περισσότερα 40άρια προβλέπει το Forecast Weather 

Μοιραστειτε το

Πολύ θερμός αναμένεται ο Ιούλιος, με αρκετά 40άρια και ελάχιστες βροχοπτώσεις, σύμφωνα με το Forecast Weather, το οποίο δημοσίευσε σήμερα (2/7) την πορεία που θα ακολουθήσει ο καιρός ανά πενθήμερο. 

Παρά την αλλαγή σκηνικού του καιρού που αναμένεται τις επόμενες μέρες (με την Πέμπτη να φαίνεται η πιο «δύσκολη» ημέρα, σύμφωνα με τις προειδοποιήσεις των μετεωρολόγων) και την ΕΜΥ να εκδίδει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, αναφέροντας πως αναμένονται βροχές και καταιγίδες, το Forecast Weather βλέπει λιγότερες βροχοπτώσεις μέσα στον μήνα.
Σε σχέση με τις θερμοκρασίες, τονίζεται πως θα είναι ένας «πολύ θερμός Ιούλιος», που θα είναι κοντά στα ρεκόρ του, με θερμοκρασία σταθερά 2 με 4 βαθμούς Κελσίου πάνω από τα κανονικά επίπεδα.

Η ανακοίνωση του Forecast Weather

Αρκετά καλά πήγε η εκτίμησή μας για τον Ιούνιο όσο αφορά τις θερμές αέριες μάζες που παρέμειναν πάνω από την περιοχή μας για πάρα πολλές μέρες. Μάλιστα η ένταση των θερμών εισβολών ήταν ακόμα μεγαλύτερη με αποτέλεσμα να σημειωθεί ο πιο ζεστός Ιούνιος από το 1900 και μετά που υπάρχουν δεδομένα σε λίγους μετεωρολογικούς σταθμούς της χώρας μας

Όπως ήταν φυσικό και οι βροχές και οι καταιγίδες ήταν αρκετά λιγότερες τελικά καλύπτοντας μόνο τοπικά κάποια τμήματα της Ηπείρου και της Μακεδονίας …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Καμένα Βούρλα: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την εγκατάσταση των προσφυγόπουλων

Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες ομάδας κατοίκων στα...

Σάμος: Θρήνος, λουλούδια και λευκά ρούχα στις κηδείες της Κλαίρης και του Άρη

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκαν σήμερα στο Βαθύ της Σάμου οι κηδείες...