Προχώρα Μακρυπούλια σε θέλει η Ποταμούλα (για δήμαρχο)! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Έτοιμη για δήμαρχος η Ζέτα Μακρυπούλια; Και γιατί όχι, αφού με τόση αγάπη που της έχουν οι συμπατριώτες της στην Ποταμούλα, θα έβγαινε μακράν πρώτη!

Άλλωστε με παρέμβασή της ετοιμάζεται να μπει μπρος το έργο της σύνδεσης Αγρινίου-Καρπενησίου, στο κομμάτι Αγρινίου-Ποταμούλας, που είναι το χωριό της ωραίας Αιτωλοακαρνάνισσας!

«Φτιάξτε επιτέλους αυτόν τον δρόμο για να πηγαίνουμε ασφαλείς στο χωριό μας» βροντοφώναξε με instagram-story που ανέβασε από το χωριό της, το οποίο βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από το Αγρίνιο, αγανακτισμένη που ακόμα μια φορά πέρασε τον συγκεκριμένο… καρόδρομο.

Τάγκαρε, μάλιστα, όπως λέγεται στη γλώσσα των χρηστών των social media, στο ποστ που έκανε και τον δήμαρχο Αγρινίου αλλά και τον αντιπεριφερειάρχη Υποδομών, στέλνοντας σαφές μήνυμα στους αυτοδιοικητικούς «να λύσουν το πρόβλημα».

«Λύστε το, αλλιώς θα το λύσω εγώ στις εκλογές» δηλώνει σε ελεύθερη μετάφραση η δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιάστρια, καμάρι του χωριού της και -ποιος ξέρει;- μελλοντική δήμαρχος.

Διαφορετικά, όπως έλεγε κάποτε η ίδια στο «Παρά 5» του Γιώργου Καπουτζίδη, «θα πέσουνε μηνύσεις»!

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα