Πρωθυπουργικές παρανομίες: Από το mountain bike στην Πάρνηθα, στο σημερινό γεύμα της Ικαρίας – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Για μια ακόμη φορά ο Πρωθυπουργός συλλαμβάνεται να καταστρατηγεί τα περιοριστικά μέτρα και να συνωστίζεται χωρίς καμιά προφύλαξη, την ώρα που καθημερινά πέφτουν βροχή πρόστιμα και οι πολίτες καλούνται να περιορίσουν ακόμη και βασικές ανάγκες τους.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία που δείχνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να γευματίζει με πολυάριθμους συνεργάτες του στη βεράντα του σπιτιού του βουλευτή της ΝΔ Χριστόφορου Στεφανάδη κατά την σημερινή επίσκεψή του στους Φούρνους Ικαρίας. Στη φωτογραφία που τραβήχτηκε από γείτονα και αναρτήθηκε στα social media, φαίνεται ο πρωθυπουργός να γευματίζει με τουλάχιστον 15 άτομα, που κάθονται σε δύο διαφορετικά τραπέζια, παραβαίνοντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Μετά την βόλτα στην Πάρνηθα είναι ένα ακόμη περιστατικό παραβατικής συμπεριφοράς του Πρωθυπουργού, που έχει ξεσηκώσει θύελλα σχολίων στα social media αλλά και σε πολιτικό επίπεδο. Τότε ζήτησε συγνώμη αλλά τελικά φαίνεται πως ήταν για τα μάτια του κόσμου., μιας και σε σύντομο χρονικό διάστημα συλλαμβάνεται να παρανομεί.

Το γεύμα του Πρωθυπουργού προκάλεσε την έντονη αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Ηλιόπουλου, ο οποίος με δήλωσή αναφέρει:

«Ο άνθρωπος που ένα χρόνο τώρα κουνάει το δάκτυλο στους πολίτες για την ατομική ευθύνη χωρίς να αναλαμβάνει καμία ευθύνη ο ίδιος, σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο. Η προκλητική παραβίαση κάθε υγειονομικού μέτρου στο κορονο-πάρτι της Ικαρίας προκαλεί οργή. Τη μέρα που η κοινωνία στενάζει από τον κυβερνητικό ανορθολογισμό του άνοιξε-κλείσε και της απαγόρευσης στις 6 μμ ο πρωθυπουργός έδειξε ποιος πραγματικά είναι: ένας επικίνδυνος και ανεύθυνος αλαζόνας».

Καυστικός ο Χρήστος Σπίρτζης στο Twitter, ζητά να επιβληθούν πινές στοπυς συμμετέχοντες όπως θα γινόταν σε κάθε ανάλογη περίπτωση: «Αληθεύει η καταγγελία πολίτη ότι, την ώρα που αποφασίζεται από την κυβέρνηση περιορισμός τα Σαββατοκύριακα και σκληρά νέα μέτρα, στην Ικαρία και το σπίτι του βουλευτή της ΝΔ, Χρ. Στεφανάδη βρίσκονται ο πρωθυπουργός, παρέες ατόμων χωρίς μάσκες, παρουσία δεκάδων αστυνομικών; Περιμένουμε επιβεβαίωση ή διάψευση και τις ποινές που θα επιβληθούν στους συμμετέχοντες παραβάτες…».

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα