Πρόταση δυσπιστίας: Κλυδωνισμοί στην «ενωμένη αντιπολίτευση» από τη δήλωση Παππά περί προσυνεννόησης

Μοιραστειτε το

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στο «στρατόπεδο» της αντιπολίτευσης η τοποθέτηση του τομεάρχη Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, ο οποίος έκανε λόγο για συνεννόηση των κομμάτων πριν από την κατάθεση της προτάσεως δυσπιστίας από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Ενόσω βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση στη Βουλή επί της προτάσεως μομφής την οποία κατέθεσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης και συνυπέγραψαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Αριστερά και η Πλεύση Ελευθερίας, το κλίμα εντός των κομματικών «στρατοπέδων» της αντιπολίτευσης παραμένει τεταμένο.

Βασικό λόγο αποτέλεσε ο χθεσινός (27/03) ισχυρισμός του βουλευτή και τομεάρχη Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νίκου Παππά, περί προετοιμασίας με τα άλλα κόμματα για την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας πριν από το δημοσίευμα που έκανε λόγο για «μονταζιέρα» στις συνομιλίες για τα Τέμπη.

«Φαντασιώσεις», απαντά το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Η Χαριλάου Τρικούπη αντέδρασε, υπογραμμίζοντας πως «ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ανακοίνωσε την πρωτοβουλία του για κατάθεση πρότασης δυσπιστίας το μεσημέρι της Κυριακής (24/03) με βιντεοσκοπημένο του μήνυμα.

Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον κ. Φάμελλο, τον κ. Κουτσούμπα, τον κ. Χαρίτση και την κυρία Κωνσταντοπούλου έγιναν κατά σειρά κοινοβουλευτικής δύναμης την Τρίτη (26/03) από τις 10:00 και μετά. Οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων που δέχθηκαν να συνυπογράψουν, έλαβαν το κείμενο της πρότασης στις 11:00. Όλα τα υπόλοιπα είναι φαντασιώσεις».

Σχετικές ειδήσεις

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...