Σκυλακάκης: Ενδεχόμενο παράτασης στην Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5

Μοιραστειτε το

Ολιγοήμερη παράταση στην υποβολή αιτήσεων της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 5 σκέφτεται να ανακοινώσει το οικονομικό επιτελείο, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, η παράταση θα αφορά μόνο τις επιχειρήσεις που δεν έχουν διαθέσιμα τα στοιχεία του τζίρου τους, με αποτέλεσμα να αποτέλεσμα να αδυνατούν να υποβάλουν την αίτηση υπαγωγής στην κρατική ενίσχυση.

«Οι εξαιρέσεις που τυχόν υπάρχουν θα τις εξετάσουμε. Εγώ μπορώ να σας πω: ας πούμε ότι μπορεί σε κάποιες περιοχές με σκληρά lockdown να υπάρχει θέμα. Συνεπώς θα δούμε τι θα μας καταθέσουν οι λογιστές καθώς περνούν οι μέρες και θα λάβουμε τις αποφάσεις μας. Αλλά επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων έχει ανάγκη αυτά χρήματα, η καταρχήν διάθεση μας δεν είναι να δώσουμε γενικευμένη παράταση», ανέφερε ο κ. Σκυλακάκης.

Υπενθυμίζεται πως η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 15 Ιανουαρίου.

Εφορία: Κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών για χρέη άνω των 500 ευρώ – Τι είναι ακατάσχετοΕπιστρεπτέα Προκαταβολή 5: Οι αιτήσεις και οι δικαιούχοιΑνασχηματισμός: Ποιοι αποχώρησαν από την κυβέρνηση
Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...