Στέφανος Κωνσταντινίδης: Μιλάει για όλα πριν από την πρεμιέρα του «Super Κατερίνα» – «Όταν επιστρέφεις στον πρωταθλητή δεν είναι πισωγύρισμα»

Μοιραστειτε το

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης παραχώρησε δηλώσεις στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ, Summer’s Cool με τον δημοσιογράφο να μιλάει για τη μεταγραφή του στον Alpha και στην ομάδα του Super Κατερίνα.

Υπενθυμίζουμε, πως ο δημοσιογράφος υπήρξε και στο παρελθόν κομμάτι του πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου και έτσι ο ίδιος χαρακτηρίζει το νέο τηλεοπτικό του βήμα, ως επιστροφή σε γνώριμο γήπεδο.

Ενδιαφέρων είναι ο σχολιασμός του Στέφανου Κωνσταντινίδη για την παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου και την ανανέωσή της, όπως και η τοποθέτησή του προς όσους θεωρούν «πισωγύρισμα» την προσθήκη του στο Super Κατερίνα

 Οι δηλώσεις λίγο πριν από την πρεμιέρα του «Super Κατερίνα»
«Είμαστε όλη η ομάδα πανέτοιμη. Εγώ θα ήθελα να ξεκινήσω και ένα μήνα πριν, αν με ρωτάς. Έχω ξεκουραστεί πάρα πολύ. Είμαστε πανέτοιμοι, είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε μια ομάδα, που είναι καταδικασμένη να κάνει πρωταθλητισμό και επιστρέφω σε αυτή. Θέλουμε να κάνου …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

EnvolveXL: στήριξη 100 ελληνικών startups τα επόμενα 5 χρόνια

Ένας μήνας έμεινε για την υποβολή αιτήσεων στο νέο...

Στα 4,5 δισ. ανέρχονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου

Στα 4,5 δισ. ανέρχονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου...

Απώλεια άνω των 36 δις ευρώ στα Ελληνικά νοικοκυριά από το 2010

Απώλεια άνω των 36 δις ευρώ στα Ελληνικά νοικοκυριά...

Αύξηση 0,1% του όγκου των λιανικών πωλήσεων τον Αύγουστο

Αύξηση 0,1% σημείωσε ο όγκος των πωλήσεων στο λιανικό...