Στυλιανίδης – Γερλίκαγια: Συζήτησαν τρόπους συνεργασίας για την παράνομη μετανάστευση

Μοιραστειτε το

Συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών για την από κοινού καταπολέμηση της παράτυπης μετανάστευσης και του λαθρεμπορίου μεταναστών

Στην Άγκυρα βρίσκεται ο υπουργός Ναυτιλίας, Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος συναντήθηκε με τον Τούρκο υπουργό Εσωτερικών, Αλί Γερλίκαγια.
Σύμφωνα με ανάρτηση του κ.Γερλίκαγια στο X (πρώην Twitter), κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο αντιπροσωπειών ανταλλάχθηκαν απόψεις για την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων των δύο υπουργείων.

Συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών για την από κοινού καταπολέμηση της παράτυπης μετανάστευσης και του λαθρεμπορίου μεταναστών.
Επιπλέον, αξιολογήθηκε το θέμα της ενίσχυσης της συνεργασίας και της επικοινωνίας μεταξύ των Αρχών της τουρκικής και της ελληνικής ακτοφυλακής.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής πραγματοποίησε επίσης επίσκεψη στη Διοίκηση της Τουρκικής Ακτοφυλακής, κάτι που αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Yunanistan Denizcilik ve Ada Politikaları Bakanı Sayın Christos Stylianides ile bugün yaptığımız görüşmemizin ortak basın açıklaması.✅ORTAK BASIN AÇIKLAMASI (18.01.2024)Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya ile Yunanistan Denizcilik ve Ada Politikaları Bakanı Sayın Christos… pic.twitter.com/vsqNMFUHZ9
— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) January 18, 2024


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Καμένα Βούρλα: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την εγκατάσταση των προσφυγόπουλων

Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες ομάδας κατοίκων στα...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...