Στ. Αρναουτάκης: «Η Κρήτη με τα μεγάλα έργα μπαίνει σε μια νέα εποχή». Επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών στην Περιφέρεια Κρήτης – Crete.gov.gr

Μοιραστειτε το

Στ. Αρναουτάκης: «Η Κρήτη με τα μεγάλα έργα μπαίνει σε μια νέα εποχή» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών στην Περιφέρεια Κρήτης 
«Η Κρήτη με τα μεγάλα έργα και τις υποδομές που ξεκίνησαν μπαίνει σε μια νέα εποχή», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης υποδεχόμενος τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σταϊκούρα στην Περιφέρεια Κρήτης. 
Ο Υπουργός υποδομών επισκέφθηκε την Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη και μετά την ενημέρωση για το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι. Συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κρήτης ενώ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις δέκα μεγάλες παρεμβάσεις του Υπουργείου Υποδομών στην Κρήτη, παρουσία του υφυπουργού υποδομών Νίκου Ταχιάου, του Υφυπουργού Ανάπτυξης Μάξιμου Σενετάκη, του βουλευτή Ηρακλείου Κώστα Κεφαλογιάννη, Αντιπεριφερειάρχων και εκπροσώπων τοπικών φορέων. 
Καλωσορίζοντας την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών ο Περιφερειάρχης Κρήτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα μεγάλα και μικρότερα έργα που εκτελούνται ή θα ξεκινήσουν στην Κρήτη, συνολικού ύψους 3,5 δις ευρώ. 
«Βλέπουμε με ικανοποίηση ότι ξεκινούν τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα