Συγκοινωνίες Αθηνών: Αναβάθμιση της Τηλεματικής και 951 νέα λεωφορεία έως το 2025

Μοιραστειτε το

Το σχέδιο και οι προτεραιότητες για τον εκσυγχρονισμό των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα και τη δυναμική επιστροφή των επιβατών στις αστικές συγκοινωνίες.

Το έργο, οι εξελίξεις και οι βελτιώσεις για τους επιβάτες στον κλάδο των δημόσιων μεταφορών αποτέλεσαν το αντικείμενο της εκδήλωσης που πραγματοποίησαν εχθές (29/04) το Υπερταμείο και οι Συγκοινωνίες Αθηνών (Όμιλος ΟΑΣΑ – ΣΤΑΣΥ – ΟΣΥ), στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Κατά την αναλυτική ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε, παρουσιάσθηκε η δυναμική επιστροφή του επιβατικού κοινού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάσθηκαν, η Αθήνα παρέχει το δεύτερο φθηνότερο εισιτήριο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι Συγκοινωνίες Αθηνών καταγράφουν πορεία ανόδου στους βασικούς πυλώνες λειτουργίας τους, υπό τον κεντρικό σχεδιασμό και του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Η δημιουργία ενός προηγμένου μοντέλου διακυβέρνησης του Ομίλου αποτελεί προτεραιότητα, καθώς επιδιώκεται η αξιοποίηση της γνώσης και των δεξιοτήτων των ανθρώπων του. Το συνολικό πλάνο δράσης αφορά σε σημαντική βελτίωση των υπηρεσιών προς τους επιβάτες, εστιάζοντας στην ανανέωση των υποδομών και σε παρεμβάσεις σε σταθμούς για την καλύτερη πρόσβαση των ΑμεΑ.
Μέχρι το 2025, υλοποιείται μία σημαντική ανανέωση του στόλου με 951 νέα οχήματα, με πρωτοβουλία και χρηματοδότηση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ενώ θα παραδίδονται τμηματικά οι αν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Καμένα Βούρλα: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την εγκατάσταση των προσφυγόπουλων

Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες ομάδας κατοίκων στα...

Σάμος: Θρήνος, λουλούδια και λευκά ρούχα στις κηδείες της Κλαίρης και του Άρη

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκαν σήμερα στο Βαθύ της Σάμου οι κηδείες...