Συγχαρητήρια από τη ΝΔ στη ΔΚΜ: Πρώτη δύναμη στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Μοιραστειτε το

«Η ψήφος των μηχανικών αποτελεί ταυτόχρονα ένα ξεκάθαρο μήνυμα εμπιστοσύνης στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΝΔ για τη νίκη της ΔΚΜ στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Η Νέα Δημοκρατία συγχαίρει τη Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ) και τον επικεφαλής της Πρόεδρο Γιώργο Στασινό, για την ανάδειξή της σε πρώτη δύναμη στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Είναι σημαντικό ότι η ΔΚΜ καταγράφει την τέταρτη συνεχόμενη εκλογική νίκη της και μάλιστα με νέα αύξηση του ποσοστού της, που για πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες ξεπερνά το 40%.

Ένα αποτέλεσμα που συνιστά επιβράβευση του έργου που επιτελούν τα τελευταία χρόνια η παράταξη και ο επικεφαλής της, αλλά και εντολή συνέχειας των πρωτοβουλιών που έχουν αναληφθεί.

Η ψήφος των μηχανικών αποτελεί ταυτόχρονα ένα ξεκάθαρο μήνυμα εμπιστοσύνης στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας και στη μεταρρυθμιστική πολιτική που υλοποιεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Σχετικές ειδήσεις

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...