Συνάντηση του Ν. Δένδια με το Δ.Σ. της ΕΑΒ: Στο επίκεντρο η υλοποίηση εξοπλιστικών προγραμμάτων

Μοιραστειτε το

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, συναντήθηκε σήμερα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΑΒ ΑΕ, αντιναύαρχο ε.α. Αλέξανδρο Διακόπουλο και τους εντεταλμένους συμβούλους του Διοικητικού της Συμβουλίου, αντιπτέραρχο ε.α. Γεώργιο Καραδήμα και Δημήτριο Σκαλαίο.
Σε ανάρτηση στο Χ, ο κ. Δένδιας αναφέρει ότι στη συνάντηση παρέστησαν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Αντώνης Οικονόμου, ο αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης, ο διευθυντής Στρατηγικής και Αμυντικής Πολιτικής του ΓΕΕΘΑ, υποστράτηγος Παναγιώτης Καβιδόπουλος και στελέχη του Ελληνικού Κέντρου Αμυντικής Καινοτομίας (ΕΛΚΑΚ).
«Συζητήσαμε», τονίζει ο κ. Δένδιας «για την πορεία υλοποίησης των σημαντικών προγραμμάτων που εκτελεί ήδη η ΕΑΒ για λογαριασμό των Ενόπλων Δυνάμεων, επισημαίνοντας την πρόοδο που έχει επιτευχθεί αλλά και την ανάγκη να συνεχισθεί η επιτάχυνσή τους».
Στο πλαίσιο της «Ατζέντας 2030» συζητήσαμε επίσης, συνεχίζει, «για τα ερευνητικά προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη από την ΕΑΒ, καθώς και για τον νέο ρόλο που διαδραματίζει πλέον η εταιρεία στο αμυντικό οικοσύστημα που δημιουργεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την Ανάπτυξη της Καινοτομίας και της Τεχνολογίας, σε συνεργασία με το ΕΛΚΑΚ που ιδρύθηκε πρόσφατα».
«Στη συνάντηση τέθηκαν ακόμα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους της ΕΑΒ» υπογραμμίζει ο κ. Δένδιας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...